banner564

Yenişemediler: 0-0

Gençlerbirliği ile Cihangir hazırlık maçında karşı karşıya geldi

Yenişemediler: 0-0
banner598
Süper Lig2in iki güçlü ekibi Cihangir ile Gençlerbirliği hazırlık karşılaşması kapsamında Cihangir Stadı’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma orta saha mücadelesi şeklinde geçerken, iki takım da birbirine skor olarak üstünlük kuramadı ve maç 0-0’lık eşitlikle sona erdi.
Cihangir Stadı’nda oynanan karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve Cihangir ile Gençlerbirliği 0-0 berabere kaldı. Karşılaşma boyunca konuk Gençlerbirliği rakibine oranla daha iyi bir performans sergilese de gol noktalarında pek etkili olamadı. 
32.dakikada gelişen Gençlerbirliği kontratağında Osman’ın güzel pasında İbrahim Köse topla buluştu ancak genç oyuncu topa iyi vuramayınca kırmızı siyahlılar mutlak golden oldu. 37.dakikada Tacettin’in kardeşi İbrahim’e pasında genç oyuncunun sert vuruşu az farkla dışarıya gitti. 45.dakikada sağdan gelişen Cihangir atağında Hasan Yaşınses’in ortasında Ertan’ın vuruşu az farklı dışarıya çıktı ve ilk devre 0-0’lık eşitlikle tamamlandı. İkinci devreye yine Gençlerbirliği takımı daha iyi başladı. 50.dakikada gelişen atakta Arif önce rakibini çalımladı, sonrasında ise sol ayağı ile vurdu ancak kaleci topu kornere tokatladı. 61.dakikada Gençlerbirliği’nden Abbas’ın hatasında Ertan kaleci Ali’yi önde gördü, aşırtma vuruşunda top üst direkten döndü. 79.dakikada Sertan Kurukafa’nın sert vuruşu az farkla dışarıya çıktı. 81.dakikada soldan gelişen Cihangir atağında Mikail’in sert ve düzgün vuruşunu kaleci önledi. 90.dakikada sağdan Hasan Yaşınses’in yabancı oyuncu Kalii’ye pasında oyuncunun düzgün vuruşunu Sinan çizgi üzerinden çıkardı ve karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında da gol olmayınca Cihangir ile Gençlerbirliği 0-0 berabere kaldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 10:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474