banner564

Yeşilova sıkı çalışıyor

17 Temmuz’da yeni sezon hazırlıklarına başlayan Merit Alsancak Yeşilova 9 Ağustos tarihinde ilk hazırlık maçını oynayacak

Yeşilova sıkı çalışıyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları sezon öncesi hazırlıkları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 17 Temmuz tarihinde başladıkları çalışma sürecinin oldukça iyi geçtiğini, 9 Ağustos tarihinde ise ilk hazırlık maçını oynayacaklarını söyledi.

Oyuncular oldukça özverili
Sıcak havaya rağmen oyuncu grubunun son derece özverili ve iyi çalıştığını aktaran Tayfun Kurtarıcıoğulları bu durumun ise çalışma ortamını daha keyifli noktaya getirdiğini belirtti. Top çalışmalarına Ağustos ayının ilk haftası başlayacaklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı kros çalışmaları ile sezon öncesi çalışma sürecinin devam ettiğini aktardı. 

İlk hazırlık maçı 9 Ağustos’ta
Başlayacak olan saha çalışmaları sonrası ilk hazırlık karşılaşmasına 9 Ağustos tarihinde Yenicami ile start vereceklerini söyleyen Tayfun Kurtarıcıoğulları, 12 Ağustos Bostancı Bağcıl, 16 Ağustos Yeni Boğaziçi ve 23 Ağustos tarihinde ise Doğan Türk Birliği karşılaşmaları ile sürecin devam edeceğini aktardı.

Kadroya göre plan yapacağız
Yerli transfer konusunda Deniz ve Akın’ı kadroya dahil ettiklerini, yabancı oyuncu konusunda ise deneme aşamasında olduklarını söyleyen Merit Alsancak Yeşilova Teknik Direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları en kısa sürede ise kadroyu şekillendirip planlama yapmaya başlamak istediğini söyledi. 

Lua Lua önümüzdeki hafta geliyor
Lua Lua konusunda ise açıklama yapan Kurtarıcıoğulları yabancı oyuncunun önümüzdeki hafta aralarında olacağını bunun başkan tarafından kesin belirtildiğini söyleyen tecrübeli çalıştırıcı olası bir durumda ise B planının hazır olduğunu ifade etti. 

Adımızdan söz ettirmek istiyoruz
Geriye dönüp bakıldığında bu takımın bu noktaya maddi ve manevi olarak çok zorlu süreçlerden geçip geldiğini aktaran Tayfun Kuratrıcoğulları bu yıl yükseldikleri Süper Lig’de ise adlarından söz ettirmek istediklerine yer verdi. Takımda Süper Lig tecrübesi olan birçok oyuncu bulunduğunu bunun da başlayacak olan lig öncesi önemli olduğunu belirten Kurtarıcoğulları, tecrübeli oyuncu sayısının fazlalığının ise işlerini kolaylaştırdığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2017, 12:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473