banner564

Yetkililerle görüşeceğiz

Yenicami Kulüp Başkanı Enver Kahveciler Futbol Federasyonu’nun başlattığı süreç ile ilgili yetkili makamlarla gerçekleştirecekleri görüşmelerden sonra değerlendireceklerini açıkladı.

Yetkililerle görüşeceğiz
banner598
Yapılan açıklamada “KTFF Genel Kurulu’nda son yapılan BAL Ligi transferleri ve olası KOP süreci ile ilgili oylamada bilgi gereksinimi ihtiyacı hissedildiğinden kulübümüz çekimser oy kullanmıştı. YAK Yönetim Kurulu olarak böylesine önemli ve devlet yapımızı da derinden ilgilendiren bir konuda mutlak bilgiye ulaşıp gereken kararları da edinilen bilgi doğrultusunda vermek gerekliliğini hissederek sorumlu makamlara bir dizi ziyaretler gerçekleştirme kararı almış bulunuyoruz” denildi.
“Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hepimizin devletidir ve federasyon yapımız ne şekilde olursa olsun hepimiz bu devletin vatandaşlarıyız” denilen açıklamada “Bu süreçte halkımızın, kulüplerimizin ve sporcularımızın doğru bilgi edinmesinin önemini vurgularken süreçte yer alan herkesi kişisel saldırılar yerine yalın ve yapıcı bilgi paylaşımına davet ederiz” ifadeleri kullanıldı.
 Açıklamada gerçekleştirilecek ziyaretlerde futbolumuzun içinde bulunduğu tüm sorunların öncelikli olanları ile ilgili görüşleri de yetkililerle paylaşıp çözüm üretilmesini zorlayacaklarını vurgulandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473