banner564

Yılın bombası geliyor

İtalyan basınının iddiasına göre Fenerbahçe, Dani Alves'le 1+1 yıllığına anlaştı

Yılın bombası geliyor
banner598
Fenerbahçe'nin bomba bir transferi daha bitirmek üzere olduğu iddia edildi. İtalyan basınının iddiasına göre Fenerbahçe, Dani Alves'le 1+1 yıllığına anlaştı. Sarı-lacivertli ekip bir dünya yıldızından daha görüşmek için randevu aldı. 
Hollanda basını İtalyan basınına dayandırdığı haberde Juventus'la yollarını ayıran Dani Alves'in Fenerbahçe'ye transfer olacağını iddia etti. Bonservisi olmayan oyuncu için Ali Yıldırım'ın harekete geçtiği ve Van der Wiel'in yerine yıldız futbolcunun getirileceği öne sürüldü.
Dani Alves için kontratın hazırlandığı belirtilirken sözleşmenin 1 yıllık olacağı 1 yıl da opsiyon ekleneceği belirtildi. Dani Alves, Juventus'tan gelen 2+1 yıllık teklifi kabul etmemiş ve takımdan ayrıldığını açıklamıştı. Dani Alves'le Manchester City de yakından ilgileniyor.
Bu arada Dani Alves'un şu an Boluspor'da oynayan eski Fenerbahçeli Andre Santos'la birlikte ortak futbolcu menajerliği için ofis kuracağı iddiası ESPN'de yayınlandı.

Bir bomba daha patlayabilir
Fenerbahçe'ni daha önce nabız yokladığı Arjen Robben'den bir kez daha randevu istediği öğrenildi. İtalyan basınında yer alan haberlere göre Fenerbahçe, Simon Kjaer'i satıp oyuncudan gelecek parayla Robben'in maliyetini karşılayacak.

Golcü arayışları
Adı Bursaspor ile anılan Asamoah Gyan için Fenerbahçe'nin de devrede olduğu iddia edildi. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncuya Kanarya'nın teklifte bulunacağı iddia edildi.
Öte yandan Aykut Kocaman'ın Bordeaux formasını giyen Uruguaylı golcü Diego Rolan'ı istediği iddia edildi.

Ozan Tufan kalıyor
Takımdan gönderileceği iddia edilen Ozan Tufan'la ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Aykut Kocaman milli oyuncunun takımda kalmasına karar verdi.
Emenike'yi takımdan göndermenin yollarını arayan Fenerbahçe'ye Olympiakos'tan transfer teklifi geldi. Fenerbahçe ise Nijeryalı futbolcu için 2 milyon Euro bonservis bedeli talep etti.

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2017, 13:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473