banner564

Yönetim Florya'ya iniyor

Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile İstanbul'da oynayacağı maç için hazırlıklarını sürdürüyor

Yönetim Florya'ya iniyor
banner598
Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Trabzonspor'u konuk edecek olan Galatasaray, 7 günde 3 zorlu maça çıkacak. Kritik süreçte sarı kırmızılı yönetim Florya'ya kamp kuracak.
Spor Toto Süper Lig'de ve Şampiyonlar Ligi'nde kritik bir sürece giren sarı kırmızılı takımda yönetim, takımın moralini yüksek tutmak adına Florya'da sıkı yönetim ilan edecek.
Başkan Duygun Yarsuvat, futbol takımının sorumluluğunu verdiği Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ten, bu periyotta takımın yanında olmalarını istedi. Özellikle teknik direktör Cesare Prandelli ile sık sık görüşmeler yapacak olan ikili, futbolcularla da diyaloğa girerek, kritik maçlar öncesinde tesislerde disiplini sağlayacak.
Galatasaray, Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor ile İstanbul'da karşılaşacak. Ardından Anderlecht ile Belçika'da kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, 11. haftada ise gaziantepspor deplasmanında galibiyet arayacak.

Prandelli’den sakatlık uyarısı
Teknik direktör Cesare Prandelli de bu kritik periyot öncesi oyuncularına sakatlık uyarısı yaptı. Antenmanlarda gereksiz hareketlerden kaçınılmasını isteyen İtalyan teknik adam, bu dönemin puan kaybı yaşamadan atlatılması halinde hem ligde hem de Avrupa'da nefes alacaklarını söyledi.

Trabzonspor’a centilmence misafirlik 
Trabzonspor maçı öncesi bordo mavili yönetimi en iyi şekilde ağırlamak isteyen Galatasaray'da, Duygun Yarsuvat, konuk ekibin centilmence misafir edilmesini istedi. Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst'ün yanısıra, yönetim kurulu üyeleri de bu konuda gerekli hazırlıkları yapacak.

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 08:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474