banner564

Yukarıyı zorlayacağız

Ligin ilk devresini sekizinci sırada tamamlayan Göçmenköy, ikinci devrede üst tarafa çıkmak istiyor

 Yukarıyı zorlayacağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç, Diyalog Spor Servisi’ne verdiği demeçte, 4 Ocak tarihinde, ikinci devre hazırlıklarına başladıklarını, yorucu ancak keyifli bir devre arası hedeflediklerini belirtti. Ligin ilk devresinde bulundukları noktanın üzerine çıkmak için mücadele edeceklerini belirten Aktunç, oyuncu grubuna bu aşamada fazlasıyla güvendiğini söyledi.

Dayanıklılık ve kuvvetle başladık
İkinci devreye yönelik çalışmalarına dayanıklılık ve kuvvet çalışmaları ile start verdiklerini belirten Nazım Aktunç, yorucu bir devre arası geçireceklerine vurgu yaptı. Nazaım Aktunç, devre arasında 5 hazırlık maçı planladıklarını belirtti. Takımda devre arası Mustafa Salman, Sabri ve Lütfi’nin ayrıldığını, bu oyuncular dışında başka gidecek ismin olmadığını belirten Göçmenköy Teknik Direktörü Nazım Aktunç, Salim Tayançlı’yı aralarına dahil ettikleri bir veya iki kişinin ise kısa süre sonra aralarına katılacağını belirtti.

Sahamıza döneceğiz
Ev sahibi olmalarına rağmen, sahalarının bakımda oluşu nedeniyle, ikinci devre maçlarını başka sahalarda oynadıklarını belirten Nazım Aktunç, artık kendi sahalarında mücadele edeceklerini belirtti. Ligin ikinci devresinde ilk altı için mücadele edeceklerine dikkat çeken Aktunç, iyi bir devre arası sonrası, ikinci devreye iyi bir başlangıç yapmak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2016, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474