banner564

Zeka anısına yarıştılar

Otomobil kulübünün bu yıl ikincisini düzenlediği karting yarışını Cevdet Alptürk kazandı

Zeka anısına yarıştılar
banner598
Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) organize ettiği, Evergreen lastikleri distribütörü Goodlas Trading Limited ve Zeka Özteknik’in ailesinin katkılarıyla hayata geçirilen 2016 Zeka Özteknik Karting Kupası ikinci yarışı yapıldı.
Mini, Senior, Senior Heavy ve Shifter olmak üzere 4 kategori üzerinden, toplamda 27 yarışmacının katılımıyla, Cemsa Karting Pisti’nde yapılan 2016 Zeka Özteknik Karting Kupası ikinci yarışı, renkli görüntülere sahne oldu.
Sıralama turları, 1.ayak ve 2. ayak yarışları olmak üzere toplam üç kez piste çıkan yarışmacılar kıyasıya birincilik mücadelesi verirken Mini kategoride Mert Uzun birinci, Hüseyin Çocuk ikinci ve Mustafa Efe üçüncü oldu. Heavy kategorisinin birincisi Umut Araz olurken, onu Hakkı Gürcan ve Orhun Mevlit takip etti. Shifter’de en hızlı isim Serkan Bolkaner oldu. İkinci sırada finiş gören isim ise Coşkun Gürel oldu. 12 yarışmacının start aldığı ve en büyük çekişmenin yaşandığı Senior kategorinin birincisi Cevdet Alptürk olurken ikinci Tolga Güryel, üçüncü Salih Karalım oldu. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2016, 10:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474