banner564

Zeka Özteknik anıldı

Yedi yıl aradan sonra ilk kez organize edilen Karting Kupası’nın ilk yarışı Cemsa pistinde yapıldı

Zeka Özteknik anıldı
banner598

Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün organize ettiği, birçok eski ve yeni gönüllü görevlinin desteği ile tekrar hayata geçirilen karting yarışı, Cemsa Karting pistinde 25 yarışmacının katılımı ile yapıldı. Uzun bir aradan sonra tekrar hayata geçirilirken merhum Dünya Şampiyonumuz Zeka Özteknik’in adına düzenlenen organizasyon, şampiyonun adına yakışır şekilde tamamlandı.

Mini, Shifter, Heavy ve Senior olmak üzere 4 kategori üzerinden yapılan yarışta her kategorideki çekişmeler seyircilere heyecanlı dakikalar yaşattı.
7-11 yaş aralığı pilotların katıldığı Mini kategorisinde yarışan Mustafa Efe, Mert Uzun, Hasan Macila ve Hüseyin Çocuk seyircilerden büyük takdir toplarken, 3 yaşındaki sürücü Aren Bolkaner gösteri turunda seyircilerden büyük alkış aldı. 
Yarış sonunda Angelo Ajans direktörü Seniha Kanatlı’nın sunumuyla yapılan ödül töreni, Mini kategorisinde yarışan geleceğin şampiyonlarına Yarışma Direktörü Savaş Madi’nin anı madalyası vermesi ile başladı.
Shifter Kategorisinde birinci Serkan Bolkaner, ikinci Metin Soykan ve üçüncü Gökhan Necipoğlu kupalarını KKOK Karting Komitesi Başkanı Osman Pozan’dan aldılar. Heavy kategorisinde ise birinci Behzat Mut, ikinci Orhun Mevlit ve üçüncü Umut Araz olurken kupalarını KKOK Başkanı Zeki Topcu’dan aldılar.
Günün en kalabalık ve belkide en dikkat çeken kategorisi olan Senior kategorisinde ise en hızlı isim Doğukan Kamacıoğlu oldu. Damalı bayrağı ikinci sırada Cevdet Alptürk görürken, üçüncü Soyhan Çuvalcıoğlu oldu. Senior kategorisinde dereceye girenlere kupalarını merhum Dünya Şampiyonu pilotumuz Zeka Özteknik’in babası Erdinç Özteknik takdim etti.
KKOK 2016 Zeka Özteknik Karting Kupası ikinci yarışı 29 Mayıs tarihinde yine Cemsa Karting Pisti’nde yapılacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2016, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473