banner564

Zirvenin sahibi değişti

GAÜ Çetinkaya galip gelmeyi başardı

Zirvenin sahibi değişti
banner598
K-PET Süper Lig’in 20. haftasında MTG ile GAÜ Çetinkaya karşı karşıya geldi. Oldukça kalabalık bir seyirci karşısında oynanan ve zirveyi doğrudan etkileyen mücadelede konuk GAÜ Çetinkaya galip gelmeyi başararak zirvenin yeni sahibi oldu. Haftanın bir diğer sonucu merakla beklenen karşılaşmasında ise Lefke ve Binatlı karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve heyecanlı geçen karşılaşmadan Lefke mücadelenin son anlarında bulduğu iki golle galip ayrılmayı bildi ve hem tekrardan şampiyonluk yarışına dâhil oldu hem de Binatlı’yı zirveden indirdi. Bir diğer zirve takipçisi Gençler Birliği ise konuk olduğu Cihangir deplasmanında son dakikada bulduğu golle beraberliği kurtararak zirve yarışında yara almış oldu. Ligde düşme tehlikesiyle karşı karşıya olan B. Bağcıl konuk ettiği ikinci devrenin flaş ekiplerinden TOL’a mağlup olarak ateş hattında kaldı. Yeni Boğaziçi konuk ettiği K. Kaymaklı’ya farklı mağlup olarak düşme tehlikesini yakından hissetmeye devam etti. DTB ise konuk ettiği Mormenekşeyi farklı mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Yenicami ve Değirmenlik haftanın en gollü karşılaşmasında 4-4 berabere kalarak birer puana razı oldu.

Haftanın Takımı: GAÜ Çetinkaya
Zorlu MTG deplasmanından iki farklı galibiyetle dönen GAÜ Çetinkaya, istikrarını sürdürüp liderlik koltuğuna oturmayı başardı.

Haftanın Antrenörü:  İltaç Karayel (Lefke)
Lefke’ye çıkış yaşatan İltaç Karayel, Binatlı karşılaşmasında yaptığı yerinde müdahalelerle takımını galibiyete taşırken rakibini de liderlikten indirdi.

Haftanın Futbolcusu:  
Ali Duvarcı (GAÜ Çetinkaya)
GAÜ Çetinkaya’nın tecrübeli kalecisi Ali Duvarcı, MTG deplasmanında rakibin yüzde yüzlük birçok pozisyonunu başarıyla savuşturarak galibiyetin mimarı oldu.

Haftanın Hakemi: Mehmet Malek (MTG- GAÜ Çetinkaya)
Haftanın en kritik maçlarından olan MTG-GAÜ Çetinkaya karşılaşmasında Mehmet Malek yardımcıları ile başarılı bir yönetim sergilerken, zaman zaman gerginleşen oyunu kartlarına da fazla başvurmadan sakinleştirip kontrolü elinde tuttu.

Haftanın 11’i
Ali (Çetinkaya)
Mehmet Erol (Gençler Birliği)
Salih Say (TOL)
Mehmet Yıldız (DTB)
Kadir (Çetinkaya)
Ertan (Cihangir)
Allen (Lefke)
Emeka (TOL)
Eko (Çetinkaya)
Amani (Değirmenlik)
Zokou (K. Kaymaklı)

Gol Krallığı:
Halil Turan (Yenicami) : 19
John Bello (Binatlı):  16
Kemal Uçaner (Binatlı): 13

Haftanın Sonuçları:
Yenicami – Değirmenlik: 4-4
B. Bağcıl – Türk Ocağı:    1-3
Cihangir – G. Birliği:        2-2
MTG – GAÜ Çetinkaya:   0-2
DTB – Mormenekşe:         3-0
Y. Boğaziçi – K. Kaymaklı: 2-5
Lefke – Binatlı:                  2-0

21.Hafta Programı:
26 Mart Cumartesi:
MTG – DTB
Binatlı – Yenicami
Mormenekşe – Lefke
Gençler Birliği – B. Bağcıl
GAÜ Çetinkaya – K. Kaymaklı

27 Mart Pazar:
TOL – Yeni Boğaziçi
Değirmenlik – Cihangir

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474