banner564

Zirveye adayız

Kurduğu iddialı kadro ile birinci ligi hedefleyen Ozanköy’de, Kayhan Özerdem oyuncularına güveniyor

Zirveye adayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Sezon öncesi oluşan iddialı ve dinamik yönetim kurulu sonrası yeniden eski günlerine dönmek isteyen ikinci lig temsilcisi Ozanköy’de yeni sezona yönelik hazırlıklar son sürat devam ediyor. Ozanköy Teknik Direktörü Kayhan Özerdem yeni sezon öncesi yaptığı değerlendirmede zirvenin adayı oldukları ve ligin sonunda şampiyon olmak istediklerini vurguladı.

Planlı ve disiplinli çalışıyoruz
Ozanköy Teknik Direktörü Kayhan Özerdem yaptığı açıklamada sezon başından beri futbolcularının oldukça istekli çalıştığını vurguladı. Bu bağlamda lige iyi bir giriş yapmak istediklerini aktaran Kayhan Özerdem, lige iyi başlamaları doğrultusunda önlerinin açık olabileceğinin altını çizdi. Takımda herhangi bir uyum sorunuyla karşı karşıya gelmediklerini de belirten Özerdem, oyuncuların takım olma yolunda büyük mesafe kaydettiklerinin altını çizdi.

Kadromuz yeterlidir
Yeni sezon öncesi takıma eski futbolcuları olan Cemil, Hasan Yanaroğlu ve Bekir’in geri döndüğünü aktaran Ozanköy Teknik Direktörü Kayhan Özerdem, kaleci konusunda ise Mehmet Emin hamlesinin bu lig için oldukça önemli olduğunu vurguladı. İkinci ligin bu sezon ciddi karşılaşmalara sahne olacağını da belirten tecrübeli çalıştırıcı, özellikle bölge takımları olan Ozanköy, Tatlısu ve Yeşilova’nın bölgede güzel karşılaşmalar çıkaracaklarına inandığını belirtti.

Her maç zordur
Çekilen fikstür hakkında açıklama yapan Kayhan Özerdem, her takımın her takımla oynayacak olmasından dolayı fikstür avantajı diye bir şeyin söz konusu olmayacağını hatırlattı. Lige Tatlısu derbisi ile başlayacaklarını da hatırlatan Kayhan Özerdem bu iki takımın her zaman güzel maçlara imza attıklarını yine böyle bir maçın ligin ilk haftası taraftarları beklediğinin altını çizdi. Sezon başından beri istekli ve arzulu çalıştıklarını son olarak sözlerine ekleyen Kayhan Özerdem ligin sonunda ipi göğüslemek için yola çıktıklarının altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474