banner564

“Zor deplasman olacağız”

Ertuğ’un, Yalova için çok büyük kayıp olduğunu belirten Derviş Dağman, geriye kalan oyuncuları takımda tutmanın şart olduğunu belirtti

“Zor deplasman olacağız”
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geçen  sezon Süper Ligden Birinci Lige düşen Yalova, geri dönüş için çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıkları ile ilgili Diyalog Spor Servisine demeç veren Yalova Teknik Direktörü Derviş Dağman, yeni sezonda Yalova’nın zor bir deplasman olacağını belirtti.

Çalışmalarımız iyi gidiyor
Yeni sezon öncesi çalışmalara oyuncuların hazır döndüğünü ve sıkıntı olmadığını belirten Derviş Dağman, 26 kişilik oyuncu kadrosu ile çalışmalara devam ettiklerini belirtti. Takımdan ayrılan Ertuğ’un çok büyük kayıp olduğunu anımsatan Yalova Teknik Direktörü Derviş Dağman, Ertuğ haricinde Burak’ın kafasının karışık olduğunu onun haricinde başka her hangi bir oyuncunun sıkıntısı olmadığını belirtti.

Topla çalışmayla başladık
Yeni sezon hazırlıklarına direk topla çalışarak başladıklarını belirten Dağman, kendi tesislerinin imkanlarını son derece iyi kullandıklarını, bayram sonrasında ise idman sayısını beşe çıkarttıklarını belirtti. Birinci ligin her zaman zor bir lig olduğunu, bunun bu sezonda öyle olacağını, Yalova olarak hedeflerinin ise öncelik olarak zor bir deplasman olmak istediklerini belirtti.

Kalıcı olmak önemli
13 yıl sonra çıktıkları süper ligden aynı sezonda küme düşmenin üzücü olduğunu belirten Dağman, kalıcı olmayı istediklerini ancak başaramadıklarını, bunun için ise tekrardan iyi çalışıp süper lige dönmek istediklerini belirtti. Kadroyu geniş tutmak için çalıştıklarını belirten Derviş Dağman, Yalova’nın geçen yıl ki kadroyu az da olsa koruması halinde hedef belirlemenin daha kolay olabileceğini vurguladı. Çetin geçmeye aday gördükleri yeni sezon adına çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirten Yalova Teknik Direktörü Derviş Dağman, iyi günlerin kendilerini beklediğine inandığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474