banner564

Zorlu bir fikstür

Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, lige yoğun bir tempoda hazırlandıklarını ifade ederken şampiyon olmak istediklerini söyledi

Zorlu bir fikstür
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet 1.Lig ekiplerinden Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, açıklamalarda bulunarak Hamitköy’ün fikstürünü değerlendirerek zorlu bir fikstür çektiklerini ifade etti. Ahmet Sakallı, bu zorlu fikstürden camianın ve taraftarlarının desteğiyle birlikte başarıyla çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Yoğun bir tempo
Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, lige yoğun bir tempoda hazırlandıklarını ifade etti. Sakallı, 4 antrenman, iki de hazırlık maçı şeklinde haftada 6 idmanla yeni sezona hazırlandıklarını belirterek 29 Ekim’e kadar tamamen hazır duruma geleceklerini söyledi. Ahmet Sakallı, bugüne kadar oynadıkları hazırlık karşılaşmalarında takımın gösterdiği performanstan memnun olduğunu ve her geçen gün takımın performansının arttığını belirtti.

Hedef şampiyonluk ve Süper Lig
Ahmet Sakallı, yeni sezonda hedeflerinin şampiyonluk ve Süper lig olduğunu ifade ederek bu hedeflerine ulaşacaklarına inandığını vurguladı. Sakallı, bu hedefler doğrultusunda gerçekleştirilen transferlerin tümünden memnun olduğunu ifade ederken; yeni sezonda güçlü, hırslı ve her zaman galibiyeti hedefleyen bir takım oluşturacaklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473