banner564

Allah her şeyi görüyor

MHP Lideri Bahçeli, "Günah batağında çırpınan, maneviyat ticareti yapan meymenetsizler son kozlarını oynuyor" dedi

Allah her şeyi görüyor
banner598
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, her bakana uçak almayı hedefleyen, hırsızlığı baş tacı eden, Patrikhane’de Ermeni çetelerini anmayı öven zihniyetin battığını, bittiğini ve çöktüğünü söyledi. Allah’ın her şeyi bildiğini ve gördüğünü dile getiren Bahçeli, "Günah batağında çırpınan, maneviyat ticareti yapan meymenetsizler son kozlarını oynuyor." dedi. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya platformu Twitter üzerinden gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Mübarek günlerin feyiz ve bereketiyle müşerref olduğumuz bir dönem, bir süreç, bir zaman aralığında olunduğunu belirten Bahçeli, "Hamd olsun manevi lezzet ve ikramlarla doluyoruz. Sevap kapılarına yüz sürüyor, ihsan ve ihlas çemberinden ayrılmıyoruz. Allah da ayırmasın. Çalkantı ve dalgalanma eşliğinde de olsa, Türk-İslam dünyasının kutlu ve ulvi üç aylarına ulaşmış bulunuyoruz. Hepimize mübarek olsun." ifadelerini kullandı. 
"Dua devadır, dua huzurdur, dua umuttur, dua güzelliktir, dua nimettir, dua özlemdir, dua adanmışlıktır, dua hoşgörü ve barıştır." diyen Bahçeli, şunları yazdı: "Allah’tan niyazım odur ki duanın hikmetiyle gönüllerdeki paslar silinsin, kalplerdeki mühür çözülsün, gönüllerdeki durgunluk dağılsın. Din samimiyettir, nasihattir, akıldır, diriliştir, manevi kurtuluş ve ümidin sığınağı ve yurdudur. Muhakkak ki Allah'ın indinde dîn, İslâm'dır. Fakat istismarcılar için din farklı manadadır. Cehalet yuvaları, bilimi dışlayan kafalar, şirk koşan odaklar dini karalayan günahkârlardır. Sakal-ı Şerif’i VİP salonlarına getirten bakanları bu millet unutmadı. Dini siyasete alet eden münafık ve gıybet ehlilerini de kimse unutmayacak."

Güncelleme Tarihi: 23 Nisan 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474