banner564

Bayram hediyesi

Bursa'da, 120 şehit ve gazi çocuğuna bisiklet verildi

Bayram hediyesi
banner598
Bursa Büyükşehir Belediyesi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Yetimler Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonda, 120 şehit ve gazi çocuğu, Merinos Parkı'nda düzenlenen törende hediye bisikletlerini aldı.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit ve Yetimler Derneği'nin belirlediği şehit ve gazilerin ailelerinin çocuklarına güzel bir hediye verdiklerini söyledi.
 Tüm şehitleri rahmetle andıklarını dile getiren Altepe, şöyle devam etti:
"Böyle güzel bir ülkede yaşıyoruz. Yüzyıllardır bu topraklar bizim vatanımız. Bizler de bundan en güzel şekilde istifade ediyoruz. Tabii bu günlere de kolay gelinmedi. Bu topraklar kolay vatan olmadı. Bu vatan için toprağa düşen çok askerimiz, çok şehidimiz oldu. Bizlere bu cennet vatanı emanet eden, bize bu güzel toprakları kazandıran, yüzyıllardır burada huzur içinde yaşamamızı sağlayan büyük ecdadımızdır. Bizlerde burada tüm şehitlerimizi rahmetle ve gazilerimizi minnetle anıyoruz."
Babaları gazi olan Betül ve Azra Şentürk kardeşler ise "Bize bisiklet verenlere ve bizi düşünenlere teşekkür ediyoruz. Biz Orhangazi de yaşıyoruz. Bisikleti alınca gururla sürmeyi düşünüyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474