banner564

‘Bilsem sattırmazdım’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Görmez’in makam aracı ile ilgili olarak konuştu:

‘Bilsem sattırmazdım’
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada,  Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in makam aracıyla ilgili konuştu. ''Diyanet İşleri Başkanımız, tutmuş o Mercedes arabayı ben satılsın dedim diyor ve sattırıyor'' diyen Erdoğan, ''Hâlbuki benim bilgim olsa, ben derdim ki Mehmet hocam ne yapıyorsun, niye satıyorsun? Senin bineceğin Mercedes’in fiyatı ne ya, gazetelerin attığı manşetlere niye bakıyorsun?'' dedi.
Erdoğan şöyle devam etti:
“Ana muhalefetin genel başkanı rahatsız olmuş. Benim hemşerilerimle bir araya gelmemin demokrasiye zarar verdiğini söylüyor. Aynı zihniyetteki bir gazeteci de daha önce Sovyetler Birliği dönemine övgü düzüp, milletimizi tahkir ederek demokrasinin sandıktan geçmediğini söylemişti. Hatta daha ileri gidip, ana muhalefetin terör örgütünün güdümündeki partiyi ittifak yapmaya, silahlı ya da silahsız mücadeleye davet etmişti. Bu gazeteci geçtiğimiz günlerde ana muhalefetin TV'sinde ne diyor biliyor musunuz: ‘Başını örten kadın özgürlüğünden vazgeçmiştir.

“Geçti o iş” 
Birisi çıktı ne diyor, çok önemli. ‘İmam hatip okullarının orta kısmını kapatacağız’ diyor. Bunu kim diyor? CHP. Fakat şöyle de kamufle ediyor 1+8+4. Ana muhalefetin sayın başkanı, biz bu oyunu daha önce gördük. Bu senaryoyu daha önce gördük. Artık bunları yutturamazsın. Müslüman bir sokulduğu delikten bir daha sokulmaz. Geçti o iş.”

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473