banner564

“Garip olmaz”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Destici, MHP ile işbirliği sinyali verdi

“Garip olmaz”
banner598
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisi ile MHP’nin işbirliği yapmasının garip bir durum olmadığını belirterek, "Kamuoyunda halkın beklentisi var. Tabanların beklentisi var. Bir takım yakıştırmalar var. Biz MHP ile aynı kökten geliyoruz. BBP ile MHP’nin seçim iş birliği yapması çok garip olmaz. Görüşmelerimiz devam ediyor ama kesinleşen bir şey yok" dedi.
Ankara’dan Kocaeli’ye giderken Düzce’ye uğrayan Destici, Cedidiye Camisi’nde Cuma namazını kaldı. Namazın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Destici, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. HDP heyetinin PKK ile Kandil’de görüşmeler yapmasına sert tepki gösteren Destici, çözüm sürecinin sonunda barışın gelmeyeceğini savundu. 

“Beklentiler var”
Destici, gazetecilerin 7 Haziran’da yapılacak seçimlerde MHP ile ittifak yapacak mısınız şeklindeki sorusunu, "BBP çizgisinde olan her partiye kapılarımız açık. Beklentiler var, kamuoyunda halkın beklentisi var. Tabanların beklentisi var. Bir takım yakıştırmalar var. Biz MHP ile aynı kökten geliyoruz. BBP ile MHP’nin seçim iş birliği yapması çok garip olmaz.” şeklinde cevap verdi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474