banner564

“Halk sahiplensin yeter”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıkışları nedeniyle dünyada yalnızlaştığı yönündeki görüşleri umursamadığını söyledi

“Halk sahiplensin yeter”
banner598
   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , bir gün erken sona eren Latin Amerika seyahatinden dönüşte, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. 
   Erdoğan gazetecilere, ABD Başkanı Barack Obama’yla ilişkileri için, “Obama’yla ilk göreve geldiği dönemde aram çok iyiydi. Hatta biliyorsunuz bizi ‘Beyaz Ev’ denilen yerde ailece ağırladılar. Orada birebir toplantılar yaptık. Bütün bu görüşmelerden sonra baktık mesele anlayamadığım şekilde farklı gelişmeye başladı.” 
   Erdoğan’ın uçağında bulunan Hürriyet yazarı Akif Beki uçakta konuşulanları bugünkü köşesine taşıdı. Erdoğan’ın gazetecilere verdiği ve Beki’nin aktardığı yanıtları şöyle:

“Halk nezdinde bir durumdur”
   ‘One minute’ gibi çıkışların sizi dünyada yalnızlaştırdığını ileri sürenler var. Ne dersiniz? Sorusuna Erdoğan, “Dünya nezdinde yalnızlığı umursamıyorum. Bizim için halkın nezdinde bir durumdur. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde görüyoruz ki halk bizi yalnızlığa itmemiş. Bağrına basmış. Dünyaya baktığınızda halklar nezdinde de yalnızlık yok. Liderler nezdinde olabilir ama bu durum da kıskançlıktan başka bir şey değil” şeklinde cevap verdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474