banner564

“Hiçbir şey eskisi gibi değil”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Aynur Çalık, halk tarafından seçilen cumhurbaşkanını Çankaya’ya taşımanın yeni Türkiye’nin ilk sinyali olduğunu belirtti

“Hiçbir şey eskisi gibi değil”
banner598
Ankara'dan karayoluyla Malatya'ya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Aynur Çalık, Kayseri-Malatya karayolunun Tavşantepe mevkisinde, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkan Vekili Nuh Poyraz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve partililerce çiçeklerle karşılandı.
AK Parti İl Başkanlığına geçen Çalık, burada yaptığı konuşmada, partililere desteklerinden dolayı teşekkür etti. 
AK Parti iktidarıyla Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirten Çalık, ülkede demokratikleşmeden ekonomiye bütün alanlarda çok ciddi değişimler yaşandığını dile getirerek, "Halkımız tarafından seçilen Cumhurbaşkanımızı Çankaya'ya taşımak, yeni Türkiye'nin en önemli sinyaliydi, yeni bir başlangıçtı. Yeni Türkiye için bir kez daha vira bismillah dedik. Sayın Cumhurbaşkanımız, partinin kurucu lideri, genel başkanı, başbakan olarak 13 yıl boyunca sadece AK Parti'ye değil, geçmiş dönemlerde hem bu davaya hem ülkeye hem dünyaya çok önemli hizmetler yapmıştı. Halkın seçtiği bir lider, Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez Çankaya Köşkü'ne çıktı" diye konuştu.

“Malatya’nın hakkı”
AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'nden sonra Merkez Karar ve Yürütme Kurulu Toplantısı'nın yapıldığını anımsatan Öznur Çalık, bu toplantının ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini hatırlatarak, "Bu, benden ziyade Malatyamın hakkı diye düşünüyorum" ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473