banner564

“Hüsrana uğrayacaklar”

Erdoğan, "Seçim sonuçlarına bakıp Türkiye sıkıntıya düştü diye adeta sevinç çığlıkları atanları hep birlikte takip ediyoruz” dedi

“Hüsrana uğrayacaklar”
banner598
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Seçim sonuçlarına bakıp Türkiye sıkıntıya düştü diye adeta sevinç çığlıkları atanları hep birlikte takip ediyoruz. Kendi çıkarlarını ülkenin çıkarlarının önüne koyanların yüzlerindeki memnuniyet ifadesinin gayet iyi farkındayız. İnşallah ya en kısa sürede yeni hükümeti kurarak ya da seçimleri yenileyerek bu heves sahiplerini bir kez daha hüsrana hep birlikte uğratacağız" dedi. 
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki iftarda muhtarlarla bir araya gelen Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili "altın klozet" iddialarını hatırlattı. Erdoğan, "Düşünün bunu ana muhalefetin başındaki zat söylüyor. Sonra da 'ben onu kastetmedim' diyor. Neyi kastettin? Kocaeli Valiliğini kastetmiş. Kocaeli Valisi de şu anda Hatay Valisi çıktı açıklamayı yaptı. Bilirkişiler geldi, bilirkişiler inceleme yaptıktan sonra dediler ki 'Bunun altın klozetle yakından uzaktan alakası yok' ama ana muhalefetin başındaki zat zaten Kocaeli'ni zikretmedi, bizzat Sarayı kendi ağzından ifadeleriyle dinledik" diye konuştu. 
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile ilgili yalan ve iftiraların boyutunun artık şahsını aştığını dile getiren Erdoğan, "Şu anda Tayyip Erdoğan cumhurun başkanı olarak buradadır, devleti temsilen buradadır. Bu iftiralar doğrudan Cumhurbaşkanlığı makamına, dolayısıyla devletin hükmi şahsiyetine zarar verir hale gelmiştir. Aslında burada mesele ne masa ne sandalye ne çatal-bıçak ne yemek meselesidir. Burada mesele Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin millete mal olmasıdır. Bunların rahatsızlığı her zaman olduğu gibi milletin kendisindendir" dedi. 
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda muhtarlarla yedinci defa bir araya geldiklerini anımsatarak, birilerinin Cumhurbaşkanının milletle bütünleşmesinden rahatsızlık duyduğunu söyledi. Erdoğan, "Burada yaklaşık 7 aydır şehit yakınları ve gazilerimizle işçilerimizle  öğrencilerimizle esnafımızla ihracatçılarımızla velhasıl toplumun her kesiminden insanımızla bir araya geliyor hasbihal ediyoruz. Asıl rahatsızlıkları işten bundan dolayı. Yani Cumhurbaşkanı halkıyla nasıl bütünleşir, onları bu rahatsız ediyor" ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473