banner564

İstifa edecek

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “7 Haziran seçiminde yüzde 35 oy alamazsam bedel öderim” dedi

İstifa edecek
banner598
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam katıldığı bir televizyon programında sürpriz açıklamalar yaptı. Kılıçdaroğlu, 7 Haziran seçiminde yüzde 35 oy hedefini yakalamayı hedeflediklerini söyledi. Kılıçdaroğlu, "Yakalayamazsanız siyasette bedel ödemek var" dedi
 CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu , dün akşam 5N1K programında Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtladı.  CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu , “7 Haziran seçimlerinde, şahsi başarı yüzdeniz nedir?” sorusu üzerine, “Benim düşündüğüm hedef, bu seçimlerde yüzde 35 çıtasını yakalamaktır. Yakalayamazsanız, yakalayamıyorsunuz, siyasette bedel ödemek var” dedi. “Bedel öderim diyor musunuz?” sorusunu Kılıçdaroğlu, “Niçin ödemeyelim?” diye yanıtladı.

“İki maaş ikramiye dengeyi bozmaz”
Emekliye ikramiye sözüne halkın yüzde 100 güvenmesi için notere gittiğini de kaydeden CHP Lideri, “Başbakan Davutoğlu’nun “Kimin cebinden veriyorsun?” sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Devlet bütçesinden alacağız, iki maaş... Bu parayı çok görüyorlar emekliye. Emekli zaten ne alıyor ki? İki maaş ikramiye verdiğimizde dengeler bozulacakmış; bizim dengelerimiz bozulmaz” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474