banner564

Kendine güveniyor

Akıncı, “Bu seçimin birinci turunun da, ikinci turunun da birincisi biz olacağız” dedi

Kendine güveniyor
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, önceki gün sabah Merkezi Cezaevi, Süt Endüstrisi Kurumu, Gelibolu İlkokulu ve Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulunu ziyaret etti. 
Öğleden sonra Gazimağusa’da gönüllülerle birlikte Suriçi’ni dolaşarak yurttaşlarla bir araya geldi. Gezi sırasında “Cumhurbaşkanlığı Rehberi 2015-2020” adlı seçim vizyonunun ayrıntılı olarak açıklandığı kitap da dağıtıldı. Akıncı akşam ise Alsancak bölgesinde halka hitap etti.
Akıncı, müzakere masasında Türkiye ile istişare içinde olacağını belirterek, “Ama son tahlilde benim kulak vereceğim ses Kıbrıs Türk halkının sesidir, toplumumuzun yararı neredeyse oradayım, Kıbrıs Türk halkının iradesini yansıtmak için müzakere masasında olacağım” dedi.
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, çözümle birlikte Kıbrıs Türk toplumunun da Avrupa Birliği içinde yer alacağın hatırlatarak, ancak AB içinde rekabet edilebilir bir yapıya ihtiyaç olduğunu kaydetti.
“Hala emekleyen bir bebek olarak bunu başaramayız. Kardeşlik seviyesine gelme zamanı gelmedi mi?” diye soran Akıncı, devletler arası ilişkilerde ana yavru ilişkisi diye bir ilişkinin olmayacağını kaydetti.
Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı yaptığı konuşmada, makam için değil halkın kendisine ihtiyaç duyduğunu hissettirmesi üzerine yola çıktığını belirtti.
Sokaktaki nabzın, seçimin iki turlu olacağına işaret ettiğini de kaydeden Akıncı, “Bu seçimin birinci turunun da, ikinci turunun da birincisi biz olacağız” dedi.
Öte yndan Bağımsız Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı tüm tiyatro sanatçıları ve tiyatro sevenlerin 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutladı.

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2015, 09:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473