banner564

‘Karşılıksız kalmaz’

Davutoğlu Muhtarlara tehditte bulunanları uyardı

‘Karşılıksız kalmaz’
banner598
   AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, muhtarları tehdit edenleri, birtakım tehdit mektubu gönderenleri, baskı yapanları ve aileleri tek tek fişleyenleri sert bir dille uyardı. Davutoğlu "Muhtarları tehdit edenleri, birtakım tehdit mektubu gönderenleri, baskı yapanları, aileleri tek tek fişleyip 'Şu oylar çıkmazsa, size hesap sorarız' diyenleri ya da Siirt'te olduğu gibi çocuklarını dağa kaldırıp anne babalarını tehdit edenleri uyarıyorum, bu tehditleriniz karşılıksız kalmaz. Kamu düzeni için ne gerekiyorsa onu yaparız. Bir milim taviz vermeyiz" dedi.
   Başbakan Davutoğlu, AK Parti'nin Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı'nda dün düzenlenen mitinginde, partililer tarafından asılan pankarttaki, "Ebediyen tütecek ak ocağın bacası. Kırıkkale'ye hoş geldin Türkiye'nin hocası" yazısına dikkat çekerek, kendisini coşkuyla karşılayanlara teşekkür etti. 
"Ak ocağın bacası ebediyen tütecek mi? Üç değil, 33'ü bir araya gelse bizi devirebilirler mi? Kem olanın herhangi bir yerde dalı gölgesi olur mu? Yiğit olanın gölgesine yiğit sığınır mı?" sorularına olumlu yanıt alan Davutoğlu, "İşte bu. Bizim bütün meselemiz, bu davayı ilelebet en nihai noktada bütün milletimizi kuşatacak şekilde yürütmektir" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473