banner564

Kılıçdaroğlu’na paralel eleştirisi

Başbakan Davutoğlu,AK Parti’nin seçimlerde 3 tane illegal yapı ile mücadele ettiğini savundu

Kılıçdaroğlu’na paralel eleştirisi
banner598
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "F tipine, eskiden F tipi diyen, bu paralelden bahseden ulusalcı CHP, paralelciler ile onların mekanında görüşüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu onların yayın organlarını ziyaret ediyor." dedi.
Başbakan Davutoğlu, Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda saat 12.00’de başlaması gereken mitinge bir saatten fazla gecikmeli geldi. Saat 12.00’de başlayacak diye duyurulan mitingde Davutoğlu, konuşmasına saat 13.10’da başladı. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitingde kalabalığa seslenen Davutoğlu, muhaletefe yüklendi. 
Davutoğlu, "F tipine, eskiden F tipi diyen bu paralelden bahseden ulusalcı CHP, paralelciler ile onların mekanında görüşüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu onların yayın organlarını ziyaret ediyor. Bakıyorsunuz, paralelin yayın organları da gidip Devlet Bahçeli’yi MHP’de ziyaret ediyor. HDP Belediye Başkanı Gülten Kışanağı da arka kapıdan ziyaret ediyor. Karşımızdaki koalisyonu görüyor musunuz? HDP, MHP, CHP legal görünümlü üç siyasi parti. Bunun yanında üç tane de illegal yapı var. Paralel çete bir, HDP’ye talimat veren Kandil iki, bir de şimdi bütün bu saldırıların arkasında olan DHKPC ve açıkça HDP paylaşıyor, üç. Üç tane illegal terör örgütü yapılanması da bunları destekliyor. Dikkat edin DHKPC nedir? Terör örgütü. Savcımızı şehit ettiler. Mehmet Selim Kiraz. Onurlu savcımızı şehit ettiler. Ama bir baktınız bu saldırıların arkasından DHKP-C çıkınca, HDP tuttu dedi ki, ‘Hayır bunu DHKP-C yapmamıştır.’ Onların avukatı, terör örgütünün avukatından demokrasi çıkar mı? Hemen DHKP-C açıklama yaptı. ‘Hayır, biz HDP’yi desteklemiyoruz.’ dedi. Allah aşkına burada bile faaliyet yapmak, oy talep ettikleri için yüzsüzce söylüyorum. DHKP-C’nin desteklediği bir parti demokrat olabilir mi? Barış sözcüsü olabilir mi? Ve hemen HDP Genel Başkan Yardımcısı da DHKP-C'ye teşekkür etti." dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473