banner564

Kumara suçüstü

Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi’nin, Adana il ve ilçe başkanlıklarına düzenlenen operasyonlarda 40 kişi gözaltına alındı

Kumara suçüstü
banner598
Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi’nin Adana  il ve ilçe başkanlıklarına düzenlenen operasyonlarda kumar oynamak için yer temin ettiği ileri sürülen genel başkan Öztürk Sızar'ın da aralarında bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı. Kumar oynadığı ileri sürülen 238 kişiye ise 189'ar lira para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kumar oynatıldığı ileri sürülen Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi'nin merkez Seyhan ilçesi Seyhan Caddesindeki il başkanlığı ile Çakmak Caddesindeki ilçe başkanlığı binalarına 3, 6 ve 7 Şubat tarihlerinde operasyon düzenledi. İl binasının demir kapısını "koçbaşı" ve demir kesme makinesi ile açan ekipler, ilçe başkanlığı binasına ise balyozla duvarı delerek girdi. 
Polisler, il başkanlığı binasında partinin genel başkanı Öztürk Sızar'ın da aralarında bulunduğu 13 kişiyi, ilçe binasında da 27 kişiyi kumar oynamak için yer temin etmek suçlarından gözaltına aldı. Öte yandan kumar oynadıkları ileri sürülen 238 kişiye de 189'ar lira para cezası verildi. Parti binalarında yapılan aramalarda tombala çekilişinde kullanılan kartlar ve pullar ile elektronik cihazlar bulundu. Partinin genel başkanın da aralarında bulunduğu 28 kişi emniyet müdürlüğünden serbest bırakılırken, Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen 12 kişi adliyeye sevk edildi. Mahkemece serbest bırakılan şüphelilerden 11'ine 2 ay süreyle parti binasına yaklaşmama cezası verildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473