banner564

Muhalefeti eleştirdi

Başbakan Davutoğlu, “ Bizim için cumartesiyi pazara bağlayan gece bir onur gecesiydi” dedi

Muhalefeti eleştirdi
banner598
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin seçim gündemiyle Ankara'da yaptığı toplantıda, muhalefetin Süleyman Şah operasyonunu eleştirmesine tepki göstererek, "Bizim için cumartesiyi pazara bağlayan gece bir onur gecesiydi" dedi
Başbakan Ahmet Davutoğlu Ankara’da AK Parti İl, İl Teşkilat, İl Seçim İşleri ve İl Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanları Eğitim Toplantısı'nda konuştu. Davutoğlu'nun konuşmasından öne çıkan noktalar şöyle:  “İki konuda sizlerle bazı hususları paylaşmak istiyorum. Türkiye ve dünya ateş çemberinden geçiyor. Her anlamda, ekonomik krizin tetiklediği sorunlar bütün dünyayı etkisi altına alıyor. Türkiye’nin çevresinde her an yeni krizlere gebe son derece hassas bir konjonktür var. Bütün bunların ortasında istikrarla geleceğe yürüyen Türkiye varsa bunun temel aktörü AK Parti’dir, AK Parti kadrolarıdır. Biz istihdamı artıran gıpta ile takip edilen bir ekonomik performans sergiliyoruz. 

“Görevlilerimizin alnından öpüyorum”
Ateş çemberi dedim. Bu hafta sonu Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece, bir taraftan muhalefet Meclis’i terör ortamına çevirmeye çalışırken bizler 9 saat süren bir operasyonla, hem tarihi mirasımıza hem de uluslararası haklarımıza sahip çıkma mücadelesi veriyorduk. Ben bir kez daha TSK’ya, onlara istihbarat desteği sağlayan MİT’e, bütün güvenlik birimlerimize teşekkür ediyor, bu operasyona katkıda bulunan vatandaşlarımızı görevlilerimizi alınlarından öpüyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474