banner564

Siyasete başladı

MHP’li Vural da Genel Kurmay Başkanı Özel’i eleştirdi:

Siyasete başladı
banner598
Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine dün yazılı bir açıklamayla yanıt veren Genelkurmay Başkanı Necdet Özel, bugün MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'dan aynı sertlikte cevap geldi.
Vural,  Özel'in bu ifadesi, doğrudan doğruya siyaset yaptığını ortaya koymaktadır. Çok istiyorsan üniformanı çıkarıp, AKP'den aday olsaydın.” dedi. 
MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Şah Fırat Operasayonu'na ilişkin hükümeti eleştirerek, "Eğer sen orayı Anadolu toprağı gibi görüyor ve bugün oradan çekilmişsen, sen aynı zamanda Anadolu topraklarından da çekilebileceğini kabul etmişsin demektir" diye konuştu. 
Vural, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, Şah Fırat Operasyonu'nu değerlendirdi. Hükümetin vatan topraklarına sahip çıkamadığını, terk ettiğini, terör örgütünün kuklası olduğunu iddia eden Vural, "Bu irade Sevr'i imzalayan Damat Ferit anlayışından öte bir anlam taşımamaktadır" şekline konuştu. 
Bir gece yarısında gecekondu zihniyetiyle vatan toprağının terk edildiğini savunan Vural, adeta tapulu bir arazinin yabancılara teslim edildiğini, başkalarının arazisinde gecekondu anlayışı sergilendiğini ve bunun bir zafer olarak hazmettirilmeye çalışıldığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473