banner564

Sudan’a gidecek

Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan’ın CHP'nin iktidarında o yurt dışına kaçacağını söyledi

Sudan’a gidecek
banner598

    CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Twitter'a tedbir amaçlı erişimin engellenmesini eleştirerek, "İstediğin kadar yasak getir CHP iktidarından konuşan Türkiye yaratacağız" dedi.

    Kılıçdaroğlu, Özay Gönlüm Meydanı'nda düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Denizli'ye başbakan olarak gelmek istediğini söyledi. 

    Denizli ve tüm Türkiye'nin 30 Mart'ta bir karar vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Denizli haramilerin iktidarını devirip halkın iktidarını kuracak. Denizli ile bütün Türkiye gurur duyacak. Bahar geldi. Yağmur var, bereket, ağaçlar çiçek açtı. Evlerinizi temizliyorsunuz, bahar temizliği yapıyorsunuz. Denizli'ye bir göreve düşüyor. 30 Mart'ta bir bahar temizliği yapmaya hazır mıyız? Vallahi Recep duyarsa küser, bizi ilgilendirir mi? Onun ilgi alanı başka. Başçalan dava açmış bana, 'niye hırsız diyorsun' diye ben demiyorum bak meydanları görüyorsun unvanı ne? Sanıyor ki dava açınca ben çekineceğim, ben ondan korkacağım, sen ayakkabı kutusundan korkan adamsın ben senden neden korkacağım."

   Dünyada ayakkabı kutusundan korkan bir başbakan olmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

   "Sevgili gençler, Türkiye'nin geleceği olan gençler, bütün düşüncesini 140 karakterle anlatan gençler. Tweet'ten korkan bir başbakan gördünüz mü ama o korkuyor. Biliyorsunuz diktatörler korkak olurlar. Baskı kurarlar, yasak getirirler. Sanıyor ki yasaklayınca gençler tweet atmayacak. Bizim gençler, taşı sıksa suyunu çıkarırlar. Tweet'in de suyunu çıkarmadı. İstediğin kadar yasak getir CHP iktidarından konuşan Türkiye yaratacağız."

 

Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2014, 00:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474