banner564

Yapanın yanına kalmaz!

Marketin kasasından bıçak zoruyla 2 bin 500 lira alarak kaçtı, birkaç sokak ötde yakalandı

Yapanın yanına kalmaz!
banner598

 

   Çorum'da soygun amaçlı girdiği marketin kasasından bıçak zoruyla 2 bin 500 lira alarak kaçtığı iddia edilen şüpheli, şikayet üzerine olay yerinin birkaç sokak ötesinde yakalandı.

   Edinilen bilgiye göre, 155 Polis İmdat hattına, Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir marketten soygun yapıldığı ihbarı üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede söz konusu markete ulaştı.

   Market çalışanlarının ifadelerine göre, alışveriş maksatlı geldiğini düşündükleri bir kişinin, üzerinden çıkarttığı bıçağı kasiyerin sırtına dayadığı ve kasada bulunan banknotları alarak olay yerinden kaçtığını belirtmesi üzerine ekipler, verilen eşkal doğrultusunda etrafa dağıldı.

   Söz konusu marketin birkaç sokak ötesinde görülen şüpheli, ekiplerden kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonucu yakalanan zanlının yapılan üst aramasında marketten çaldığı belirlenen 2 bin 500 lira ele geçirildi.

   Gözaltına alınan ve adının Fahrettin Umut Ç. olduğu öğrenilen zanlının ifadesinde, "Alkollüydüm. Ayrıca rahatsızlığım nedeniyle de psikolojik hap kullanıyorum. Alkol ve hapların etkisiyle böyle bir şey yaptım. Pişmanım" dediği öğrenildi.

Şüpheli, işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2014, 01:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473