banner564

13 Kasım’a kadar gezilebilecek

Kıbrıs’ın sembolleri ilk kez dijital ortamda sergileniyor

13 Kasım’a kadar gezilebilecek
banner598
Telsim ile Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) işbirliğiyle düzenlenen “Fotoğraflarla Benim Kıbrısım; Kıbrısın Sembolleri” konulu Instagram Fotoğraf Yarışması sergi açılışı Kıbrıs’ta ilk kez dijital ortamda gerçekleşti.
Turizm Bakanlığı Salonu’nda düzenlenen ve Sayın Hakkı Atun ile Turizm Bakanlığı Bakanlık Müdürü Ümit Özkıran, FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar’ın katılımıyla gerçekleşen açılışa sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. 
Sergi açılışında yarışmada dereceye giren 8 kişiye ödülleri dağıtıldı. 252 yarışmacının 2082 fotoğrafla katıldığı yarışmanın jüri üyeliğini yapan Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar, Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) İletişim Fakültesi Öğretim Görevlisi Gazi Yüksel, Turizmci Latif İnce ve fotoğraf duayeni Tevfik İleri finale kalan son 8 fotoğrafı gizli oylama ile derecelendirme yaparak belirledi. Birincilik ödülüne Yıltan Taşçı; ikinciliğe Deniz Direkci, üçüncülüğe ise Mustafa Atun layık görüldü. Mansiyon ödülleri ise Gizemgül Beşergil, Gözlem Özdeğirmenci, İzlem Özdeğirmenci ve Hasan Karlıtaş’a verilirken, Telsim Özel Ödülü’nün sahibi Kürşad Öztürk oldu.
Açılışta, FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar birer konuşma yaptı.
“Fotoğraflarla Benim Kıbrısım; Kıbrıs’ın Sembolleri” temalı fotoğraf sergisi 13 Kasım’a kadar mesai saatleri içerisinde Turizm Bakanlığı Salonu’nda gezilebilir.

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473