banner564

Aşıklar çarşıyı canlandırdı

Sevgililere özel kampanya başlatan esnaf, özellikle takı ve çiçek satışlarının arttığını söylüyor

Aşıklar çarşıyı  canlandırdı
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’da mağaza işleten esnaf, sevgililer günü için günlerdir hazırlık yaptığını ifade etti. Sevgililere özel kampanya başlatan esnaf, günler öncesinden özenle seçtiği ürünlerini satışa sundu. 
14 Şubat arifesi yapılan satışların fena olmadığını dile getiren esnaf, halkın genelde kampanya ve indirimden yararlandığını belirtti. 
Bayanların genellikle saat ve kolye aldığını ifade eden esnaf, erkeklerin ise genelde pırlanta ve kolye tercih ettiğini söyledi. Bazı vatandaşlar ise sevgililer gününün anlamsız olduğunu söylerken, bazısı da sevgilisine sürpriz yapacağını ifade etti. 

Esnaf ne dedi..??

Hatice Dinler:
Sevgilim yok. Sevgililer gününün çok güzel bir anlamı var, özel bir gün. Sevgililer için, bayanlar ve erkekler için saatler var. Güzel alternatif ürünlerimiz mevcut. Bayanlar için saat ve bileklik var. Sevgililer gününe özel indirimler var. 500 liradan 300 liraya düşürdük. Erkekler için 100-200-300 civarındadır. Hem erkekler hem de bayanlar alış verişini yaptı.

Hüseyin Karakeçili:
Ben evliyim, sevgililer günü insanların birbirini sevmesi, birbirine saygı duyması, bu özel günü pekiştirmesi ve genel olarak sevgi anlamındadır. Ayıcıklı, yastıklı ve balonlu çiçekler hazırladık. Hediyeliklerimiz ekonomiktir. Minimum hediye, kutuda gül 20 liradır. Her bütçeye göre hediye var.

Cemal Macila:
Sevgililer günü için özel kampanya yaptık. Mağazamızda en son model takılar ve diğer ürünler mevcuttur. Hem erkek ürünleri hem de bayan ürünleri ile hizmet vermekteyiz. Sevgililer günü bana sevginin tazelenmesini ifade ediyor. Takı fiyatlarımız 50 liradan başlıyor. Ufak tefek hediye alımları başladı. Önemli olan sevginin kalpte olmasıdır.

Mustafa Ulu:
Mağazamızda kampanyalı ürünlerin yanı sıra, tüm ürünlerde yüzde 25 indirim mevcuttur. En çok pırlanta alındı. 14 Şubat öncesi daha çok bayanlar alışveriş yaptı. Genelde erkekler son gün alış veriş yapıyor. Günlerimiz oldukça yoğun geçiyor. Bayanlar hediye olarak genellikle saat, kolye ve bileklik tercih ediyor.

Vatandaş ne dedi..??

İbrahim Özkan:
Sevgililer günü benim için hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü benim sevgilim yok. Olmasını da istemiyorum. Sevgilim olmayınca rahat oluyorum, istediğim her yere zaman sıkıntısı olmadan gidiyorum. Sevgili sürekli hesap soruyor. Daha önce sevgilim oldu ama maddiyattan çok önemli olan verilen değerdir. Daha önce sevgililer günü çok pahalıya mal olmadı 100-110 TL civarında oldu.

Refet Güçlüsoy:
Sevgilim var. Sevgililer gününün anlamı, benim için sevdiğim insanı mutlu etmektir, güzel gün geçirmektir. Onu bir restorana götürüp yemek yiyeceğiz, ardından da bir kafeye gidip kahve içeceğiz şimdilik planım budur. O gün için 100-120 TL civarında bir bütçe ayırdım. 

Kıvılcım Can:
Sevgililer günü benim için özel bir gün. Sevgi ve sadakat güzel şeylerdir. Sevgilim var. Sevgililer günü için henüz hediye almadım. Bir sürpriz yapmayı düşünüyorum hediyeden ziyade. Daha önce de sürpriz yaptım mutlu olmuştu. Yine sürpriz yapıp onu mutlu etmeyi düşünüyorum, belki yemek de yaparım.

Yağmur Dede:
Sevgilim yok. Sevgililer gününün bence bir anlamı yok. Benim için çok da önemli bir gün değil. Çok boş bir gün. Kapitalizmin bir oyunu diyebilirim açıkçası. Benim için bir anlamı yok. Kutlamıyorum da.

Orhan Atakay:
Sevgilim var. Sevgililer günü boş bir gündür bence. Sevgilimizin ya da sevgimizin değerini bir güne sığdırmak mümkün değildir. Her gün kadınlarımıza gerekli özeni ve ilgiliyi gösterirsek, bugüne gerek duymayız diye düşünüyorum. Sevgilimle özel bir planımız yok birlikte yemek yiyeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 03:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474