banner564

Aşkları ölümsüzleşti

Heycanları ve mutlulukları gözlerinden okunan Nesil ve Can çifti, nikah memurunun yönelttiği soruya büyük bir içtenlikle “Evet” dedi

Aşkları ölümsüzleşti
banner598
Hüseyin ABRAŞ
Taşkınköylü Ayşe ve Mehmet Salih Çağansoy çiftlerinin biricik kızları, diyetisyen olan Nesil ile Tijen ve Taner Akün çiftlerinin biricik oğulları, pazarlamacı olan Can, geçtiğimiz akşam Fuar Düğün Salonun’da gerçekleşen görkemli bir törenle evliler kervanına katıldı. Şık bir klasik araç ile düğün salonuna gelen genç çift, ilişkilerine resmiyet kazandırmak adına, alkışlar eşliğinde nikah masasına oturdu. Heycanları ve mutlulukları gözlerinden okunan Nesil ve Can çifti, nikah memurunun yönelttiği soruya büyük bir içtenlikle “Evet” dedi.  Genç çiftin nikah şahitliğini, Nesil’in kız kardeşi Hale ve Can’ın arkadaşı Arınç Perçinci yaparken, ilişkilerini taçlandıran genç çift ardından dans pistine geçerek, gecenin ilk dansını yaptı. 
Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede yakın akrabaları, dostlarının yanı sıra UBP Milletvekili Ersin Tatar ve DP UG Genel  Sekreteri  Hasan Taçoy’da Nesil ve Can’ı yalnız bırakmayarak  mutluluklarına ortak oldu. Çok renkli görüntülere ev sahipliği yapan düğünde, genç çift ve davetliler  dans pistini bir an olsun boş bırakmayarak bu mutlu günü kutladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474