banner564

Hepsine başarı diledi

İçişleri Bakanı Teberükken Uluçay, İskele ilçesi belediyelerini ziyaret ederek sorun ve beklentileri dinledi

Hepsine başarı diledi
banner598
İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, dün İsleke ilçesinde bulunan belediyeleri ziyaret etti.
Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu'nun da eşlik ettiği Uluçay'ın ziyaretlerinde, İslele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları ile bazı yetkililer de hazır bulundu. Uluçay, ilk ziyaretini İskele Belediyesi'ne gerçekleştirdi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile görüşen Uluçay, basına yaptığı açıklamada, yerel seçimler sonrası İskeke ilçesinde bulunan 5 belediyeyi ziyaret etmek, başarılar dilemek ve yeni dönemde yapılacak işlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmak amacıyla bu ziyaretleri başlattıklarını söyledi.
Tarım Bakanı Sennaroğlu ile birlikte bölgeyi ziyaret ettiklerini ifade eden Uluçay, yeni dönemde hükümet olarak bölgeyi ve sorunları daha yakından takip edeceklerini vurguladı.

Sadıkoğlu: Ziyaret bizi onurlandırdı
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da, bakanların yaptığı ziyaretin kendisini onurlandırdığını ifade ederek, yerel seçimler sonrası gerçekleştirilen ziyarete teşekkür etti.
Sadıkoğlu, İskele'yi daha ileriye taşımak için hükümet ile uyum içerisinde çalışacaklarına inandığını da vurguladı.

 Kaymakamlığa da uğradı
 İçişleri Bakanı Teberrüken Uluçay, İskele ilçesindeki temasları çerçevesinde İskele Kaymakamlığı'nı da ziyaret etti.Uluçay'a ziyarette Gıda Tarım ve Enerji Bakanı Önder Sennaroğlu da eşlik etti.
İslele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları ile yeni kaymakamlık binasını gezen Uluçay, çalışanlarla sohbet etti.

“Daha çok geleceğiz”
Teberükken Uluçay, Önder Sennaroğlu ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında ikinci ziyaretini Büyükkonuk Belediyesi’ne yaptı. Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu ile görüşen Uluçay, ziyaretlerin "Hayırlı olsun" özelliği taşıdığını ifade ederek, belediye başkanlarıyla yeni dönemi birlikte şekillendirme çalışmaları yapacaklarını belirtti.
Uluçay, bölgedeki genel sorunlar ile belediyelerin sorunlarını çözmek için birlikte çalışacaklarını ifade ederek, yeni dönemde bölgeye daha çok geleceklerini kaydetti.

Sennaroğlu: Güç verdiniz
Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu da, bakanlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, ziyaretin mali sıkıntılar yaşayan belediye ve çalışanlarına güç verdiğini vurguladı.
Sennaroğlu, belediyecilik hizmetlerini Hükümet'ten alacakları güçle en iyi seviyeye getireceklerini ve eko turizmi geliştireceklerini kaydetti.

Mehmetçik,Yenierenköy ve Dipkarpaz ziyaretleri
Uluçay, İskele bölgesindeki ziyaretleri kapsamında Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı ve Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun'u da ziyaret etti. Uluçay, belediye başkanları ile yeni dönemde işbirliği içerisinde bölgenin gelişmesi için çalışacaklarını vurguladı.Belediye başkanları da, bölge halkının kaliteli çağdaş ve refah bir yaşam sürmesi için ciddi çaba sarfedeceklerini ve hükümetle uyum içinde çalışacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2014, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473