banner564

Birikim Anaokulu velileri bilgilendirdi

Birikim Anaokulu, 2015 -2016 eğitim öğretim yılına yönelik Veli Bilgilendirme Toplantısı düzenledi. Okulla ilgili bilgilendirmelerin ve eğitim ile ilgili bilgilerin yer aldığı toplantıda bu yıl İngilizce eğitiminde Avrupa standartlarında dil eğitimi için Birikim Anaokulu & Deulcom International işbirliği toplantıya katılan velilere anlatıldı.

Birikim Anaokulu velileri bilgilendirdi
banner598
Kıbrıs Türk Ticaret Odasında yer alan toplantıya veliler yoğun katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Birikim Anaokulu Müdüresi Özge Hulusiağa, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı hakkında velilere bilgi verdi.
Birikim Eğitim Merkezi’nin 3 – 6 yaş anaokulu ve etüt bölümüyle Eylül 2013’te eğitime farklı bir soluk katmak hedefiyle açılan bir eğitim merkezi olduğunu söyleyen Hulusiağa, farklı eğitim anlayışı, eğitim metotlarındaki yeni görüşler ve uzman dinamik bir kadrosu ile çok kısa sürede başkentin en önemli anaokulları arasına girdiklerini söyledi.
 Özge Hulusiağa, eğitim sadece sınıfta değil eğitim her yerdedir bu yüzden gelecekte de bir çok sosyal sorumluluk projelerinin olduğunu vurguladı. Okulda yapılan tüm bu çalışmalarla kendine güvenen, sosyal, paylaşımcı ve mutlu çocuklar yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Hulusiağa, bu hedeflerine ulaşabilmek için de okuldaki tüm eğitici kadro ile çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Eylül 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474