banner564

LAÜ Sağlık Fakültesi Mezunları için yemin töreni gerçekleştirildi 

Mesleğe ilk adım atıldı

LAÜ Sağlık Fakültesi Mezunları için yemin töreni gerçekleştirildi 
banner598

  Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 2018-2019 Akademik Yılı mezunları için mesleki yemin töreni gerçekleştirildi. Mezunların mesleğe ilk adımlarını attıkları yemin törenine, LAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Oğuz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar, bölüm başkanları, öğretim üyeleri ve öğrenci velileri katıldı.

   Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan yemin töreni programında, Dekan Vekili Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar ve Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Hüseyin Oğuz birer konuşma yaptı.
   Mezun öğrencilere seslenen Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Rümeysa Demirdamar, “Siz sevgili gençler sizlere  artık meslektaşlarım demek istiyorum. Her biriniz çok kıymetli hocalar tarafından çok büyük emeklerle yetiştirildiniz. Artık hepinizin mesleklerinizde başarıyla yol alacağınızdan eminim” dedi.
   Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Oğuz ise konuşmasında, “Sevgili mezun öğrencilerimiz, değerli velileri ve değerli akademisyenler sizleri en içten dileklerimle selamlıyorum. Bu mutlu gününüzde  sizlerle bir arada olmaktan dolayı kıvanç duyuyorum” dedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474