banner564

TAK’ın kuruluş yıldönümü kutlandı

Türk Ajansı-Kıbrıs’ın (TAK) 41’inci kuruluş yıldönümü önceki gün akşam düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

TAK’ın kuruluş yıldönümü kutlandı
banner598
Siyaset ve basın dünyasının bir araya geldiği resepsiyonda TAK’ın Kıbrıs Türk basınındaki önemi vurgulandı; hizmetlerini daha çağdaş ortamda verebilmesi için dileklerde bulunuldu.
Resepsiyona Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber, Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, 2’nci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanı Korgeneral İsmail Serdar Savaş, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral İlyas Bozkurt, Yüksek Mahkeme Başkanı Şafak Öneri ve Başbakan Yardımcısı, Ekonomi Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit, bazı milletvekilleri, Sivil Savunma Teşkilat Başkanı Fatih Yarımbaş, Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, bazı bürokratlar, kurum, kuruluş, sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle gazeteciler katıldı.
TAK Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı resepsiyondaki konuşmasında “Kıbrıs Türkü’nün haklı sesini dünyaya duyurmak adına kurulan TAK bugün bu görevi özveriyle ve başarıyla yerine getirdiği için huzurlu ve mutludur. Çalışanların alın teri, emekleri, onurlu duruşları onca olumsuzluklara rağmen TAK’ın 41’inci yıla ulaşmasına vesile oldu” dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2014, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473