banner564

Tüm personel oradaydı

Near East Bank yılın yorgunluğunu Tango to Buddha’da attı

Tüm personel oradaydı
banner598

2013’ü verimlilikle geride bırakmaya hazırlanan Near East Bank, yılın yorgunluğunu Girne Tango to Buddha’da attı.

Hedeflerin üzerinde bir başarıyla tamamlanan yılın yorgunluğunun coşkulu bir eğlence ortamında atıldığı, geleneksel yılsonu balosuna Near East Bank yönetim kadrosu ve tüm personeli katılım gösterdi.

 

“Başarının anahtarı takım ruhu”

Near East Bank Genel Müdürü Kozan Karakurt, gecenin Pokerklas anlamına yönelik konuşmasında, hizmet kalitesi, karlılık ve istikrarlı büyüme açısından oldukça verimli bir yılı geride bırakmaya hazırlandıklarını belirterek, bankanın bu başarılarında payı olan, takım ruhuyla çalışan her kademedeki personele içtenlikle teşekkür etti. Geleneksel konuma getirilen bu tür etkinliklerin personelin kaynaşmasına bunun da verimliliğin artmasına katkısı bulunduğuna işaret eden Karakurt, uzun yıllar özveriyle görev yapanların kurum’a kattıkları değerin çok önemli olduğunu, banka yönetiminin hizmetteki süreklilik ve sadakate önem vermeyi sürdüreceğini vurguladı.

 

Plaket ve teşekkür belgesi verildi

Karakurt’un konuşmasıyla başlayan gece, bankada 15 yılını dolduran personele plaket, 10 yılı aşanlara ise teşekkür belgesi verilmesinin ardından canlı müziğin de katkısıyla coşkuyla devam etti. Near East Bank yönetimi ayrıca, personele yeni yıl jesti olarak da çekiliş düzenleyerek 1 adet iPad mini armağan etti. Çekiliş sonucunda hediyeyi kazanan personel armağanını banka yönetiminden teslim aldı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2013, 02:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473