banner564

Apollos tutuklandı

Gazimağusa’da 2 ay önce Chibuzor Okube’nin kafasına sert cisim vurarak ağır yaralayan ve o tarihten beri aranmakta zanlı yakalandı

Apollos tutuklandı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
   Gazimağusa’da, “Kalliland” bölgesinde, 25 Ocak 2017 tarihinde meydana gelen katle teşebbüs meselesinin firari zanlısı Apollos Albert Okanje, önceki gün Gazimağusa’da tespit edilerek tutuklandı.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Halil Metin, zanlının 25 Ocak 2017 tarihinde, saat 22.00 sıralarında, Gazimağusa’da Kalliland isimli bölgede, Chibuzor Okube isimli müştekinin kafasına sert bir cisimle vurarak ağır yaraladığını ve o tarihten beri aranmakta olduğunu söyledi. Müştekinin o tarihlerde verdiği gönüllü ifadesinde, zanlı tarafından olay yerine çağrıldığını ve yine zanlı ve beraberindeki 5 kişi tarafından saldırıya uğradığını anlattığını belirten Metin, zanlının önceki gün Gazimağusa’da tespit edildiğini söyledi.

Aranan şahıslar var
   Mesele ile ilgili olarak aranmakta olan 5 zanlının daha olduğunu belirten Metin, soruşturma maksatlı mahkemeden süre talep etti.
   Zanlı avukatı Ramadan Sanıvar, soruşturma maksatlı tutukluluk talebine itiraz etmezken, müvekkilinin olay günü ve saati başka bir bölgede olduğunu ve konu suçla ilgisi olmadığını iddia etti.
   Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 3 gün süre poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2017, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474