banner564

Bir daha yapma Merdan!

Eve gelen misafirleri kabul etmeyen eşini ciddi şekilde dövdüğü iddiasıyla tutuklanan zanlı, teminatla serbest bırakıldı

Bir daha yapma Merdan!
banner598
Çiğdem AYDIN
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Düzova Köyünde geçtiğimiz günlerde tartıştığı eşini darp eden Türkmenistanlı Merdan Recepov dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Eşi M.R.’yi ciddi şekilde darp ettiği gerekçesi ile duruşmaya çıkarılan zanlı teminatla serbest bırakıldı.
Zanlı hakkındaki soruşturmayı yürüten polis, 7 Haziran tarihinde zanlının eşinin vücudunun çeşitli yerlerine vurarak ciddi şekilde darp ettiğini söyledi. Polis, zanlının eşini eve gelen arkadaşlarının yanına oturmadığı ve arkadaşlarını evde istemediği gerekçesi ile darp ettiğini ifade etti. 
Meydana gelen olaydan sonra M.R.nin şikayetçi olduğunu kaydeden polis, şikayet üzerine zanlı hakkında soruşturma başlattıklarını dile getirdi. 
Polis, zanlı hakkında ciddi darp suçundan başlatılan soruşturmanın tamamlandığını, zanlının ülkede çalışma izni ile bulunduğunu belirterek teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, yurt dışına çıkış yasağı, bir kefilin 20 bin TL imzalaması ve zanlının haftada bir gün polise giderek imza atması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 11:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474