banner564

“Asfalt ihalesi 21 Haziran’da”

Bakan Dürüst, Çamlıbel’i ziyaret ederek, köyün ihtiyaçlarına yönelik projeler hakkında bilgi verdi

“Asfalt ihalesi  21 Haziran’da”
banner598
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Kemal Dürüst, Çamlıbel’i ziyaret ederek, köyün ihtiyaçlarına yönelik projeler hakkında bilgi verdi.
   Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Bakan Dürüst, Ulusal Birlik Partisi Girne İlçe Başkanı ve Girne Milletvekili İzlem Gürçağ, Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Müsteşarı Bumin Paşa, Bakanlık Müdürü Salih Canseç ve Karayolları Dairesi Müdürü Ahmet Aydın’ın da eşlik ettiği Çamlıbel ziyaretinde, köy halkıyla bir araya gelerek, köyün ihtiyaçlarına yönelik atılacak adımları anlattı.
   Dürüst, bir süre önce Çamlıbel’den bir heyetin kendisini ziyaret ederek köyün yol ihtiyacını ilettiğini kaydetti.
   Bu noktada Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy ile iş birliği içerisinde, ihtiyacın giderilmesi kararını aldıklarını kaydeden Dürüst, “21 Haziran’da asfalt ihalesinin açılmasıyla birlikte, ilk müdahale edeceğimiz yer Çamlıbel olacaktır. Bakanlık ve Lapta Belediyesi’nin iş birliğiyle Çamlıbel’in yol sorununu çözeceğiz” dedi.

Gürçağ ve Namsoy teşekkür etti
   Ulusal Birlik Partisi Girne İlçe Başkanı ve Girne Milletvekili İzlem Gürçağ da Bakan Dürüst’ün, Çamlıbel’in yol sorununa karşı duyarlı davranarak, hem sorunu çözmek anlamında hem de ziyaret ederek, sorunun çözümü ile ilgili olarak yerinde bilgi veriyor olmasından dolayı, ilçe adına teşekkürlerini belirtti.

   Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy ise Bakan Dürüst’e iş birliği ve yardımlarından dolayı Çamlıbel köyü adına teşekkür ederek, yapılacak iş birliğinin, halka hizmet adına atılan güzel bir birliktelik örneği teşkil ettiğinin altını çizdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474