banner564

Esnaf rahatlar

Mahmut Kanber, yasa ve okul konusunda Bakan Evren’den destek istedi

Esnaf rahatlar
banner598
  Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası heyeti İçişleri Bakanı Kutlu Evren’i ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi ve bazı konularda destek istedi. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, görüşmede konuşan Oda Başkanı Mahmut Kanber, esnafın gelişmesi ve güçlenmesi için yasalar bağlamında yapılması gerekenlerin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini kaydetti.  Kanber, Bakan Evren’den, KTZEO (Değişiklik) Yasa Tasarısı’nın ivedilikle Meclis’e gelmesi için destek istedi. 
   Yeni okul projesini de Bakan Evren’e anlatan Kanber, okulun yapılmasıyla 1500 öğrenciye hitap edebileceklerini ve bunun yerel istihdamı artırarak ekonomiye muazzam bir iş gücü katacağını, ülkedeki insanların ekonomik ve sosyal olarak da sahiplenileceğini söyledi. 
   Kanber, okulun yapımı için bürokratik konularda bakandan yardım talep etti. 

Evren: Esnaf ekonominin temel direği
   Bakan Kutlu Evren de Esnaf ve Zanaatkarlar Odası’nın ziyaretinden mutlu olduğunu dile getirerek kendisinin de iş dünyasından geldiğini ve esnafın ekonominin temel direği olduğunu çok iyi bildiğini anlattı. 
   Evren, esnaf ve zanaatkarların sorunlarına hassasiyetle eğileceklerinden hiç kimsenin şüphesi olamaması gerektiğini belirterek en kısa zamanda gerek yasa gerekse okulla ilgili prosedürleri çözüme kavuşturacaklarını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473