banner564

Savcı ispatlayacak

Kumyalı-Ziyamet anayolunda 59 yaşındaki Mehmet Günsay’ın ölümüyle sonuçlanan kaza ile ilgili yargılanan Osman Özduman, aleyhine getirilen davaları reddetti

Savcı ispatlayacak
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Kumyalı ile Ziyamet anayolunda 13 Mayıs 2015 tarihinde  meydana gelen ve Mehmet Günsay’ın ölümü ile sonuçlanan kaza ile ilgili yargılama süreci başladı. Kaza ile ilgili yargılanan Osman Özduman, dün Gazimağusa Ağır Ceza Mahkemesi Heyeti huzurunda itham edildi.
   Sanık Osman Özduman’ın aleyhine getirilen ithamları kabul etmemesi üzerine İddia Makamı Başsavcılık adına davayı yürüten Savcı Ergin Atıcı, davalarını ıspatlamak amacı ile duruşmaya başlanması için mahkemeden süre talep etti. Gazimağusa Ağır Ceza Mahkeme Heyeti Başkanı Kıdemli Yargıç Melek Esendağlı, davayı duruşmaya başlamak üzere 31 Mart 2017 tarihine ertelediğini açıkladı.

Karşı şeride geçmişti
   Hatırlanacağı gibi 13 Mayıs 2015 tarihinde Kumyalı ve Ziyamet arasında meydana gelen trafik kazası, Mehmet Günsay’ın yönetimindeki KH 971 plakalı aracıyla, Kumyalı istikametine seyrettiği esnada, virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun sağına geçmesi ve o esnada karşı yönden gelmekte olan Osman Özduman yönetimindeki JD 246 plakalı biçerdöver ile çarpışması sonucu meydana gelmiş, kaza sonucu ağır yaralanarak önce Gazimağusa, ardından Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Günsay, 14 Mayıs 2015 tarihinde yaşamını yitirmişti.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474