banner564

3 ay gün sayacaklar

23 yaşındaki eşcinsel gence zorla tecavüz ettiği ve tehditle borç senedi imzalattığı iddiasıyla yargılanan Murat Buhur ile Atakan Demirtaş cezaevine gönderildi

3 ay gün sayacaklar
banner598
Eşcinsel arkadaşlık sitesinden tanıştığı 23 yaşındaki Ö.H. isimli erkek şahsa fiili livata (anal) ve oral yolla tecavüz ettiği, zorla borç senedi imzalattığı ve yine tehdit ile para aldığı öne sürülen Murat Buhur ile ona yardım ettiği iddia edilen Atakan Demirtaş hakkındaki polis soruşturması tamamlandı. İki zanlı 10 gün süren tutukluluğun ardından dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlılar hakkındaki iddiaları aktaran polis, Murat Buhur’un 23 yaşındaki Ö.H isimli erkek şahısla, bir eşcinsel arkadaşlık sitesinde tanıştığını söyledi. Polis, zanlı Buhur’un 19 Mart tarihinde yanına zanlı Demirtaş’ı alarak Ö.H ile buluşmaya gittiğini, Lefkoşa’da gerçekleşen buluşma sonrası iki zanlının Ö.H’yi araçlarına alıp yola koyulduğunu belirtti. 

Darp işini Demirtaş yaptı…
Yolculuk esnasında zanlı Demirtaş’ın Ö.H’yi darp ederek Buhur ile cinsel birliktelik yaşaması konusunda zorladığını kaydeden polis, iki zanlının Ö.H’yi Kanlıköy bölgesinde ormanlık bir alana götürdükten sonra, Ö.H ile Buhur’un araçta yalnız kaldığı esnada, zanlı Buhur’un “Benimle ilişkiye girmezsen Atakan'ı çağıracağım, seni dövsün" diyerek tehdit ettiğini söyledi. Polis, zanlının zorla soyunmasını sağladığı Ö.H.’ye anal ve oral yoldan tecavüz ettiğini, daha sonra üzerindeki bıçağı çıkarıp, Ö.H.’yi “bana 5 bin TL borcun var, bankadan çekip vereceksin" şeklinde tehdit ettiğini anlattı. 

Boş kağıda borç senedi imzalattılar…
Polis,Ö.H’nin boş beyaz kâğıda 5 bin TL'lik borcu olduğuna dair imza atmasının ardından, iki zanlının Ö.H.’yi Taşkınköy’deki Ziraat Bankası ATM’sine götürüp zorla toplam bin 500 TL çektirttiğini açıkladı.
Polis, zanlıların olaydan sonra tutuklandıklarını ve 10 gündür poliste bulunduklarını belirterek, bu süre içerisinde yapılan soruşturmada zanlıların Ö.H’den zorla aldıkları parayı aynı gün bir casinoya giderek kumar oynadıkları itirafında bulunduklarını söyledi. 

Buhur’un başka suçu da ortaya çıktı
Polis, ayrıca zanlı Murat Buhur’un kullanımında bulunan aracın bir başkasına ait olduğunun tespit edildiğini, Buhur’un aracın koçanı üzerinde oynama yaparak resmi evrakta sahtecilik suçunu da işlediğini aktardı. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını zanlıların TC ve KKTC vatandaşı olduklarını ancak yargılanmadan kaçma ihtimallerinin yüksek olduğunu belirterek teminata bağlamasını talep etti.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme her iki zanlı hakkında da tutuklu yargı kararı verdi. Zanlılar davaları görülünceye kadar 3 ay süre ile cezaevine gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2017, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473