banner564

Gözlük kılıfına saklamış

Narkotiğin baskın yaptığı yurtta uyuşturucu ele geçirildi, suçla bağlantısı olduğu iddia edilen Sudan uyruklu öğrenci tutuklandı

Gözlük kılıfına saklamış
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da, üniversite kampüsü içerisinde bulunan bir öğrenci yurduna düzenlenen operasyon sonucu yarım gram ağırlığında uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis uyuşturucu madde ile bağlantısı olduğu iddia edilen 19 yaşındaki Sudan uyruklu öğrenci Mohammed Alnor Ahmed Alnor’u gözaltına aldı. Zanlı dün tutukluluk talebi ile Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Mahir Türe, 28 Kasım 2017 tarihinde aldıkları bir bilgide, üniversite kampüsü içerisinde bulunan bir öğrenci yurdunun odasında, uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve konu adrese operasyon düzenlediklerini söyledi. Türe,  zanlının yurt odası içerisinde tespit edildiğini ve huzurunda yapılan arama sonucunda, zanlıya ait çekmecede bulunan cüzdan içerisinde, 50 miligram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde ile elbise dolabında bulunan gözlük kılıfı içerisinde 500 miligram ağırlığında “hintkeneviri” türü uyuşturucu madde bulunduğunu anlattı. Türe, zanlının hakkındaki suçlamaları kabul ettiğini bildirdi.

Bir kişi aranıyor
Soruşturmanın henüz yeni başladığına ve aranan bir şahsın bulunduğuna dikkat çeken Türe, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Gökhan Asafoğulları, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amaci ile zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2017, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474