banner564

Kırık bira şişesi ile vücudunu parçaladı

Kızını darp ettiği gerekçesi ile damadını uyarmaya giden kayınpeder Özkan Denizsev, neye uğradığını şaşırdı

Kırık bira şişesi ile vücudunu parçaladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’ da önceki gün sabaha karşı meydana gelen olayda, Şuayip Doğan adlı kişi,  kayınpederi Özkan Denizsev’ i kırık bira şişesi ile yaraladı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan  kayınpedere 29 dikiş atılırken, Şuayip Doğan dün Gazimağusa Kaza Mahkemesine çıkarıldı.

Amacı sadece uyarmaktı
Mahkemeye olayı aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Hasan Özgüç,  30 Temmuz 2014 tarihinde saat 03.00’ da zanlının Bayındır Sokaktaki ikametgahında gerçekleşen olayda, zanlının eşi Neriman Doğan’ ı darp ettiği gerekçesi ile kendisini uyarmaya giden kayınpederi Özkan Denizsev’ in vücudunun muhtelif yerlerine elindeki kırık bira şişesi ile saldırdığını ve bunun sonucunda Denizsev’in  kolunda  8 cm derinliğinde kesik oluşturduğunu söyledi. Özkan Denizsev’e 29 dikiş atıldığını anlatan Özgüç, zanlının tutuklandığını belirtti.

Serbest kaldı
Zanlı hakkındaki soruşturmanın tamamlandığını anlatan Özgüç, zanlının uygun bir teminat ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti dinleyen Yargıç Hasan Dağlı, zanlının KKTC vatandaşı muteber 2 kişinin 30’ ar bir TL’ lik şahsi kefaleti ve haftada bir en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücut yapması şartı ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473