banner564

Liste netleşiyor

TDP’nin adayları arasında Dr. Suphi Hüdaoğlu, Dr. Halil Hızal ile Dr. Özlem Gürkut da var

Liste netleşiyor
banner598
Çiğdem AYDIN
Toplumcu Demokrasi Partisi’nde, erken genel seçimlerle ilgili adaylık çalışmaları devam ediyor. Özellikle Lefkoşa listesindeki doktor adaylar dikkat çekiyor. 
   Parti eski genel sekreteri Dr.Suphi Hüdaoğlu’nun yanı sıra daha önce siyasal yaşamda yer almayan Dr. Halil Hızal ile Dr. Özlem Gürkut öne çıkan isimler oldu. 
   Diyalog’un elde ettiği bilgilere göre aday adayı kabulünün sürdüğü TDP’de kontenjanların belirlenmesi çalışmaları da devam ediyor. 
   Yasanın emrettiği yüzde 30 kadın kotasının da yarattığı etki ile yeni yüzleri meclise sokmak isteyen parti yönetimi, Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Yasemin Çobanoğlu’nu da adaylık konusunda ikna etti. 
   Spor dünyasının tanıdık ismi eski hakem, yorumcu Bülent Kılıçoğlu’nun da aday adayı olduğu TDP’de akademisyen bir isim de adaylar arasında yer alacak. Köşe yazarlığı ve televizyon programcılığı da yapan Akademisyen Ediz Tuncel de TDP listelerinde yer alıyor. 
  Ayrıca Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’nın danışmanı Evrim Hıncal da aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474