banner564

Yürekler dağlandı

Ozanköy’de mahşeri bir kalabalık tarafından son yolculuğuna uğurlanan Çağıl Zorlukasap’ın zamansız vedasına kimse inanmak istemedi

Yürekler dağlandı
banner598
Kamil HÜNERLİ

Girne’nin sevilen gençlerinden olan ve önceki gün gerçekleşen feci trafik kazasında hayatını kaybeden 29 yaşındaki Çağıl Zorlukasap, dün Ozanköy’de gözyaşlarının sel olduğu cenaze töreninin ardından köy mezarlığına defnedildi.
Ozanköy’de mahşeri bir kalabalık tarafından son yolculuğuna uğurlanan Çağıl Zorlukasap’ın zamansız vedasına kimse inanmak istemedi.
Ülkemizin tanınmış inşaat firmalarından olan Carrington’da çalışan Çağıl Zorlukasap’ın ölümü, sadece ailesi, akrabaları, arkadaşları arasında değil tüm ülke genelinde büyük bir üzüntü yarattı.
Zorlukasap’ın cenazesine katılanlar arasında, Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Ünal Üstel, Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün UBP Milletvekillerinden Kutlu Evren, Ergün Serdaroglu, İzlem Gürçağ, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Haan Taçoy, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü de vardı.

Hülya annenin feryadı herkesi ağlattı
Gözü gibi baktığı, canından çok sevdiği oğlunu kara toprağa veren acılı anne Hülya Karakaya’nın cenazedeki feryatları tüm yürekleri dağladı. Oğlunu kaybeden acılı baba Yücel Zorlukasap ve çok sevdiği abisine son kez veda eden Çağrı Zorlukasap ise büyük üzüntü yaşadı.

“Onu asla unutmayacağız”
Girne’de herkes tarafından sevilen Çağıl Zorlukasap’ın cenaze törenine katılan arkadaşları, “Hayat dolu bir insandı. Onun bulunduğu ortamda neşe olurdu. Bu zamansız gidişi hepimizi kahretti. Onu asla unutmayacağız. İsmi ve anıları hep gönlümüzde yaşayacak” diyerek duygularını aktardı.
Evli ve Yıltan isminde 6 aylık bir oğlu olan Çağıl Zorlukasap, dün öğlen Ozanköy Camisinde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Aziza Seyliyeva Türkmenistan’da defnedilecek
Öte yandan Çağıl Zorlukasap’ın kullandığı motosiklette yolcu olarak bulunan ve feci kazada hayatını kaybeden Aziza Seyliyeva’nın ise naaşının ise bugün memleketi Türkmenistan’a gönderileceği öğrenildi. Yakınlarından alınan bilgiye Aziza Seyliyeva Türkmenistan’da yapılacak törenin ardından toprağa verilecek. 
 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473