banner564

Mücadelede heyecan

Girne Deniz Plaza hem tek başına lider, hem haftanın takımı, hem de turnuva boyunca en çok haftanın takımı unvanını elinde bulundurarak başarılarına devam ediyor

Mücadelede heyecan
banner598
Satranç Eğitim Merkezi’nin düzenlediği 2015 Girne Bölgesi Satranç Turnuvası’nın on ikinci turu müthiş bir mücadeleye sahne oldu. Zirvede değişiklikler oldu. Büyük mücadelelerin yaşandığı 12. Tur sonunda Girne Deniz Plaza Satranç Takımı tek başına liderliğe yerleşti. Bu başarıda takım kaptanı Altay Doğahan’ın ve kaptan yardımcısı Onur Zaifoğlu’nun büyük payı vardır. Turnuvanın güçlü ismi Girne Adidas Satranç Takımını üç puan farkla yenen Girne Deniz Plaza Satranç Takımı hem tek başına liderliği yakaladı hem de haftanın takımı unvanına dördüncü kez ulaştı. Turnuva boyunca en çok haftanın takımı unvanına ulaşan takım oldu.

Orsen Satranç Takımı’nın yükselişi sürüyor
İkinci devrenin en hızlı yükselen takımı sıfatını kazanan Orsen Satranç Takımı, uzun bir süre turnuvanın liderliğini yapan Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı’nı iki puan farkla yenmeyi başardı. Turnuva boyunca hiç yenilmeyen Akdeniz Spor Birliği Satranç Takımı kaptanı Mehmet Yasan da ilk kez Orsen Satranç Takımı’nın genç yetenekli oyuncusu Harun Türk’e yenildi. Orsen iki puan farkla rakibini yenerken ikinciliğe yükselen takım oldu. Hızlı yükselişini sürdürdü.

Emekli Subaylar Derneği Satranç Takımı haftanın başarılı takımları arasında yer aldı
Doğan Sahir’in takım kaptanlığını üstlenmesinden sonra hızlı bir yükselişe geçen Emekli Subaylar Derneği Satranç Takımı güçlü oyuncu kadrosu barındıran turnuvanın başarılı takımlarından BSW Computer Satranç Takımı’nı yenmeyi başararak bu haftayı başarıyla tamamlayan takımlar kervanına katıldı.

Kıyasıya mücadele beraberlikler getirdi
Girne Akay Optik Satranç Takımı, Schindler Satranç Takımı ile Dimes Satranç Takımı, Çatalköy Belediyesi Satranç Takımı ile berabere kaldı.  Konumlarını koruyan bu takımlar umutlarını gelecek haftaya taşıdı.
    

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474