banner564

Birbirlerine destek olacaklar

GAÜ ile KKTC Karadeniz Kültür Derneği arasında anlaşma imzalandı

Birbirlerine  destek olacaklar
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ile KKTC Karadeniz Kültür Derneği arasında işbirliği anlaşması imzalandı.
Anlaşmaya GAÜ adına Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Asım Vehbi, KKTC Karadeniz Kültür Derneği adına ise genel başkan Baki Aygün imza koydu.
GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, anlaşma, iki kurum arasında yurt içi ve yurt dışı faaliyetlerde birbirlerine destek olmayı, ortak etkinlik ve organizasyonların düzenlenmesi ve karşılıklı tanıtım faaliyetlerinde işbirliği yapmayı öngörüyor. Açıklamada, anlaşma kapsamında ayrıca, KKTC Karadeniz Kültür Derneği üyelerinin çocukları arasından seçilecek olanların GAÜ’nün “ayrıcalıklı” burs olanaklarından faydalanacağı belirtildi.

Tiyatro Günleri 22 Mart’ta başlıyor
Öte yandan Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Sahne Sanatları Yüksekokulu Drama ve Oyunculuk Bölümü tarafından, Teknogold, Baştaşlar İnşaat, Le Chateau Lambousa Hotel işbirliği ve Kültür Dairesi’nin katkılarıyla düzenlenen GAÜ 3. Tiyatro Günleri, 22-27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek. Tiyatro Günleri’nin bu yılki başlığı “Tek Kişilik Oyunlar Buluşması”.
GAÜ’den yapılan açıklamaya göre, 22 Mart Salı günü Levent Üzümcü’nün oynadığı, Tiyatro İstanbul yapımı “Anlatılan Senin Hikayendir” adlı oyunla açılacak olan festival, 23 Mart Çarşamba; “Nihayet Bitti” Emre Kınay-Duru Tiyatro, 24 Mart Perşembe; “Boksör” Burak Sergen-Ustaların Sahnesi, 25 Mart Cuma; “Basit Bir Ev Kazası” Günay Karacaoğlu-Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu ile devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473