banner564

İş sağlığı ve güvenliği anlatıldı

Merit Lefkoşa Hotel, personeline yönelik eğitim düzenlendi

İş sağlığı ve güvenliği anlatıldı
banner598
İş Sağlığı ve Güvenliği  yasası kapsamında;   şirketlere  risk analizi hizmeti ve iş sağlığı güvenliği eğitimleri sunan İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi tarafından Merit Lefkoşa Hotel personeline yönelik eğitim düzenlendi.
Uzman eğitmen Umut Kurşun; iş kazalarının sebepleri ve korunma prensipleri ile tekniklerinin uygulanması, iş esnasında güvensiz durumlar ve davranışlar, yasaya göre çalışanın ve işverenin yükümlülükleri, otellerde karşılaşılabilecek iş kazaları ve önlemleri, en çok rastlanan mesleki hastalıklar ve alınacak önlemler konularında personeli bilgilendirdi.

Eğitim hakkında bilgi veren Umut Kurşun;  kurum ve kuruluşlardan gelen talepler doğrultusunda,  35 / 2008 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası kapsamında risk analizi hizmeti ve iş sağlığı güvenliği eğitimleri vermekte olduklarını belirtti.  
Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses, “Personelin iş güvenliği ve sağlığı konusunda eğitilmelerinin son derece önemli olduğunu  vurgulayarak, Merit  Lefkoşa  Hotel olarak önceliğimiz daima çalışan personelimizin sağlığı ve güvenliğidir. Bu sebeple personelimizi bu konuda bilinçlendirme amaçlı eğitimleri önemsiyoruz. Bize bu eğitimi sunan İş Sağlığı ve Güvenliği  Merkezine teşekkür ederiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474