banner564

Ayrılık Ateşi ile veda etti

‘Süperstar’ Ajda Pekkan, Bayram’da 2. kez Merit’te sahne alarak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı

Ayrılık Ateşi  ile veda etti
banner598
Onur ULAĞ
   Türkiye’nin Süperstar’ı Ajda Pekkan, Kurban Bayramı’nın 2. Gecesinde Merit Crystal Cove Otel’de, dün gece de Merit Royal’da sahne alarak, yine çok konuşulacak iki konsere imza attı. 
   Sahne enerjisi ve her biri hit olan şarkılarıyla Merit’in bayram eğlencelerine damgasını vuran Ajda Pekkan, kostümleri ve güzelliğiyle de göz kamaştırdı.
   Otel ve Casino müşterilerinin yanı sıra önemli konukların ağırlandığı konser gecelerinde istek parçalarını geri çevirmemeye çalışan Ajda Pekkan’ın “Bir Günah Gibi” adlı unutulmaz parçası dakikalarca alkışlandı.
   Süper Star, “Bu bayramı gerçek bir şölen gibi kutluyoruz. Biraz heyecanlıyım. Bu gece hep beraber şarkı söyleyelim. Herkes bana eşlik etsin. Bildiğiniz şarkılarda kendinizi kaptırın, olur mu” dedi.
   Kendisini dinlemeye gelenler arasında gördüğü modacısı Nur Yerlitaş’a da selam veren Ajda Pekkan, “Yüreği güzel insan, kıyafetler için çok teşekkür ederim” diyerek konuklarına Nur Yerlitaş’ı alkışlattı.
   Programın uzaması için alkış tutan hayranlarına ‘Ayrılık Ateşi’ ile veda eden Ajda Pekkan, Kıbrıs’ı çok sevdiğini söyledi.
   Süperstar, kendisini Kıbrıs’taki hayranlarıyla buluşturan merit crystal Cove ve Merit Royal yönetimlerine, yakın dostu Leyla Kırca’ya da teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2016, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473